Hírstagram október 8-14

Mi is megtartottuk a magunk kis “nyári szünetét” a Hírstagram cikkek tekintetében, de most már ideje volt visszatérnünk velük hozzátok. Valljuk be, azért elég jó dolog egy helyen látni az elmúlt hét legjobb Insta-híreit, ugye?

Kate Hudson

Végre, végre, végre! Kate október 2-án adott életet kislányának, aki a Roni Rose Hudson Fujikawa nevet kapta. A pöttöm baba a Fujikawa nevet a nagyapjáról kapta, akit a mai napig hiányolnak a családból, hiszen sajnos már nem lehet köztük. Szerencsére Kate boldogan mutat képeket legújabb kis szerelméről, aki nagyon szerencsés, hogy egy ennyire szerető családba született.

🌹Our little rosebud🌹

1.4 millió kedvelés, 22.4 ezer hozzászólás – Kate Hudson (@katehudson) Instagram-hozzászólása: “🌹Our little rosebud🌹”

Pippa Middleton

Október 12-én újabb királyi esküvőnek lehetett tanúja a nagyvilág, ahol Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank fogadott örök hűséget egymásnak. Pippa már 9 hónapos terhes, és bizony fel is reppentek a hírek, hogy nem tud majd eljönni az esküvőre, ő azonban mégis tiszteletét tette a pár előtt. Természetesen pocak ide vagy oda, sugárzóan gyönyörű volt.

🎉Surprise! Parents-to-be Pippa and James made it to #PrincessEugenie’s Wedding after all and she’s just glowing! 💚 📷: @gettyimages

4,969 kedvelés, 20 hozzászólás – POPSUGAR (@popsugar) Instagram-hozzászólása: “🎉Surprise! Parents-to-be Pippa and James made it to #PrincessEugenie’s Wedding after all and she’s…”

Charlotte hercegnő

Szinte természetes, hogy ha királyi esküvő, akkor Charlotte hercegnőt is mindenki árgus szemekkel figyeli, hiszen ki ne szeretne elolvadni ettől a cukiságtól? Az ő integetése lassan már kultikus lesz, eszméletlen édes, ahogy kezeli az embereket ezeken az eseményeken.

Princess Charlotte knows it’s never too early to master the royal wave! 😂 TOO CUTE! 👋🏻 📷: @gettyimages

4,530 kedvelés, 21 hozzászólás – POPSUGAR (@popsugar) Instagram-hozzászólása: “Princess Charlotte knows it’s never too early to master the royal wave! 😂 TOO CUTE! 👋🏻 📷:…”

Chiara Ferragni

Chiaraék most áthelyezték Olaszországból Los Angelesbe a napjaikat, így most innen dolgoznak és intézik a napi feladataikat. Közben Leo hatalmasat nőtt, és bizony nagyon benne van a kis huncutság a szemében. Jó látni, hogy ilyen szerelem és boldogság lengi körül ezeket a fiatalokat.

We brought Leo to his first pumpkin patch (and I also was there last year while he still was in my tummy) 🎃

634.9 ezer kedvelés, 2,185 hozzászólás – Chiara Ferragni (@chiaraferragni) Instagram-hozzászólása: “We brought Leo to his first pumpkin patch (and I also was there last year while he still was in my…”

Mandy Moore

Ugye tudjátok, hogy elindult a This is us harmadik évada, és már a harmadik résznél tart? Természetesen a szokásos tökéletességet hozza a széria, szóval jöhetnek a titkos kis sírós, összebújós esték a szerelmeddel! A lányokat pedig az a megtiszteltetés érte, hogy közösen szerepelhettek a Glamour magazin címplaján, amire láthatóan Mandy nagyon büszke.

Szabó-Kulcsár Edina

Nem lehet szavakat sem fűzni ehhez a képhez, mert minden benne van: a csodálatos anyai szeretet, amivel Edina a karjaiban tartja kisfiát mindent felülmúl. Most már egyre gyakrabban osztanak meg a pici babájukról képeket, a rajongók pedig minden egyes fotót nagyon boldogan fogadnak. Tényleg ez a legszebb dolog a világon!

A legszebb pillanatok vannak ingyen!❤️ #ezvoltazutolsokep #bocsi #nagyonboldogvagyok #imadomakisfiam

54.5 ezer kedvelés, 148 hozzászólás – Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) Instagram-hozzászólása: “A legszebb pillanatok vannak ingyen!❤️ #ezvoltazutolsokep #bocsi #nagyonboldogvagyok #imadomakisfiam”

Palvin Barbara

Barbi most ünnepelte a 25. szülinapját, és nem is tudjuk elképzelni, hogy lehetne ennél jobban sínen az élete. Szerelmes, boldog párkapcsolatban él, pár napja posztolt egy frissen megjelent Vogue címlapot amin természetesen ő szerepel, no és amit el ne felejtsünk: idén ő is a Victoria’s Secret fashion show-n fog végigsétálni az összes többi szupermodellel együtt. Elképesztő!

Mihalik Enikő

Ha nem hallottad volna eddig a hírt, akkor jól jegyezd meg: Enikőnek már megy a vlogja Youtube-on, ami minőségi, beszélgetős, érdekes és kihagyhatatlan a magyar nők számára. Tessék követni őt és rendszeresen nézni a videóit, mert szuper tartalmakkal tölti meg őket!

Elkészült az eddigi kedvenc videóm… a téma pedig nem más, mint a modellkedés! Már meg is nézhetitek a Youtube-csatornámon My favorite video so far is done and ready to be watched on my YouTube channel! Link in bio

3,080 Likes, 12 Comments – Eniko Mihalik (@eniko) on Instagram: “Elkészült az eddigi kedvenc videóm… a téma pedig nem más, mint a modellkedés! Már meg is…”