Hírstagram szeptember 04-szeptember 10.

Szeptember első hetében György hercegnek is becsengettek az iskolába, kedvenc hírességeink az utolsó nyaralós fotóikat posztolják, néhányan pedig már javában visszatértek a kemény munkához is!

Palvin Barbara

Barbi ismét szeretett városában, New Yorkban van, viszont nem erről hoztunk nektek képet, hanem egy igazi természetes fotót kaptok: no make-up look, amin Barbi ugyanolyan csodálatos, mint bármikor máskor.

The nomakeup makeup look. 👩🏼

598.7k Likes, 4,326 Comments – Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: “The nomakeup makeup look. 👩🏼”

György herceg

Egy ilyen nagyfiú megérdemel egy külön bekezdést, hiszen a héten kezdett az iskolában! Nézzétek csak, milyen kis megszeppenten fog kezet, hát nem édes?

Happy first day of school, #PrinceGeorge! 📚✏️ |#Regram @kensingtonroyal

117.7k Likes, 717 Comments – People Magazine (@people) on Instagram: “Happy first day of school, #PrinceGeorge! 📚✏️ |#Regram @kensingtonroyal”

Kate Middleton

Úgy tűnik, ezen a héten lehetetlen elkerülni, hogy szó essen róluk. De hogy is hagyhatnánk ki azt a hírt, hogy Katalin hercegné ismét várandós, és úton van a harmadik csemete? Csodaszép család az övéké, alig várjuk, hogy újra pocakosan láthassuk Kate-et!

BREAKING: get ready for royal baby #3! 👑👶 Kensington Palace has confirmed that #KateMiddleton is pregnant again! Link in the bio for more. | 📷: Getty

148.6k Likes, 1,920 Comments – People Magazine (@people) on Instagram: “BREAKING: get ready for royal baby #3! 👑👶 Kensington Palace has confirmed that #KateMiddleton is…”

 Istenes Bence

Az Istenes családnak is eljött a várva várt nyaralás, hazafelé pedig Bledet is útba ejtették. Nem csak a környezet csodálatos, ez a fotó is egyszerűen úgy tökéletes, ahogy van.

Kendall Jenner

A mindig csodaszép fürtjeiről is híres Jenner lány a Tom Ford show kedvéért még a tincseitől is megvált, és bevállalta az ősz trendjét! A modellek élete már csak ilyen, viszont nem vagyunk abban biztosak azért, hogy talán nem csak egy parókáról van-e szó. Mindenesetre az elkövetkezendő posztokban ki fog derülni, mi pedig biztosan beszámolunk majd róla!

Tom Ford

1.8m Likes, 80.8k Comments – Kendall (@kendalljenner) on Instagram: “Tom Ford”

Selena Gomez

Íme végre egy fotó a szerelmes párról! Nem szokott sűrűn posztolni kettejükről Selena, így egyértelmű volt, hogy ezt megosztjuk veletek. Még mindig nagyon jól állnak egymásnak!

 

Instagram post by Selena Gomez * Sep 5, 2017 at 7:09am UTC

5.6m Likes, 57.2k Comments – Selena Gomez (@selenagomez) on Instagram

Rubint Réka

Megtalálni életünk párját nem egyszerű, megtartani pedig még több munka! Rékáék valamit nagyon jól csinálnak, mert házasságuk és szerelmük maximális lángon ég. Ezt meg is erősítették egy újabb IGEN kimondásával a 15. házassági évfordulójukon. Nézzétek, milyen csodaszép Daalarna ruhában volt a nagy napon Réka!

 Cristiano Ronaldo

Ezt a képet csak úgy csendben itt hagynánk. Megérkezett Cristiano legújabb autója…nos, nem a roncstelepről, az is biztos!

Arrived 👌👌👌

5.6m Likes, 46.6k Comments – Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: “Arrived 👌👌👌”