Hírstagram szeptember 25-október 01.

Viszlát szeptember! Szerencsére az utolsó hét is tartogatott számunkra izgalmas híreket, többek között azt is, hogy Kim és Kanye West tényleg béranyával hordatja ki a harmadik közös gyermeket. Lássuk a részleteket!

David Beckham

Hát van ennél cukibb látvány? David focizgatni tanítja a kis Harpert, aki büszkén mutatja be tudását apukájának. Mi pedig szívesen nézünk ilyen videókat, reméljük, még sok ilyen pillanatot megoszt velünk a sztárfocista!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️⚽️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Oh My

1.2m Likes, 7,319 Comments – David Beckham (@davidbeckham) on Instagram: “❤️❤️❤️❤️❤️❤️⚽️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Oh My”

Kit Harington

Ugye te is ádáz figyelemmel követed Havas John sorsának alakulását? Nos, a magánéletében minden a legnagyobb rendben van, ugyanis a héten került napvilágra a hír, hogy eljegyezte párját, Rose-t! Valószínűleg sok rajongó morzsolt el pár könnycseppet e miatt, de azért örüljünk a boldogságuknak!

It was the on-screen romance that sparked a thousand memes-and now #GoT stars #KitHarington and #RoseLeslie are engaged in real life! 💕 Tap the link in the bio for all the details. |📷: Jeff Spicer/Getty Images

60.4k Likes, 2,056 Comments – People Magazine (@people) on Instagram: “It was the on-screen romance that sparked a thousand memes-and now #GoT stars #KitHarington and…”

Nina Dobrev

Szeptember 29-én startolt az amerikai mozikban a Flatliners, azaz az Egyenesen át című mozifilm 2017-es változata, melyben Nina is az egyik főszerepet játssza. A hátborzongató horrorban vakmerő orvostanhallgatók játszanak a halál közeli állapottal… a többit pedig majd a filmből megtudjuk!

FLATLINERS COMES OUT IN THEATERS TONIGHT!!! @flatlinersmovie

427.2k Likes, 576 Comments – Nina Dobrev (@nina) on Instagram: “FLATLINERS COMES OUT IN THEATERS TONIGHT!!! @flatlinersmovie”

Gigi Hadid

Bármihez nyúl ez a lány, az arannyá válik. Most éppen a Messika névre hallgató ékszermárkával kollaborált, és saját kollekciót dobott piacra! Olyan időtálló darabokat tervezett, melyben minden korosztály megtalálja a számára legkedvesebbet.

Pinned-up in #MessikabyGigiHadid 💎💎💎, white gold everything @messikajewelry thanks for a great launch last night xxxx 💎🖇

1.3m Likes, 3,966 Comments – Gigi Hadid (@gigihadid) on Instagram: “Pinned-up in #MessikabyGigiHadid 💎💎💎, white gold everything @messikajewelry thanks for a great…”

Dukai Regina

Még mindig imádjuk Regi szépérzékét, az utazós képeit meg aztán pláne. Azért valljuk be, szívesen időznénk mi is egy olyan hotelben, melynek ablaka erre a híres luxus bevásárló negyedre néz!

Kim Kardashian

Íme a 14. évad bemutató kisfilmje! Úgy tűnik, még ennyi idő után is tudnak újat mutatni, ami rajongók tömegeit ülteti le a képernyő elé. Ami viszont a legfontosabb: a kisfilm végén egyértelműen kiderül, hogy úton van a harmadik trónörökös, akit valóban egy béranya fog kihordani a szíve alatt! Abban biztosak vagyunk, hogy a kiválasztott minden földi jót meg fog kapni amire csak szüksége lehet a terhessége során.

Season 14 is gonna be wild. Tune in this Sunday!!! #KUWTK

572.5k Likes, 10.4k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “Season 14 is gonna be wild. Tune in this Sunday!!! #KUWTK”

Milo Ventimiglia

Ha ti is teljesen rabjai voltatok a This is us első évadának, akkor íme itt a remek hír: kedden végre elindult a második évad is, amire oly sokan vártunk! Talán most már azt is megtudjuk, hogy hogyan halt meg Jack (Milo Ventimiglia), aki az édesapa szerepét alakítja.

The weather is cold but our hearts are warm. #ThisIsUs | 📷: @jonpauldouglass

48.3k Likes, 589 Comments – This Is Us (@nbcthisisus) on Instagram: “The weather is cold but our hearts are warm. #ThisIsUs | 📷: @jonpauldouglass”

Zimány Linda

Linda nagyon sokat tesz a testéért, rendszeres posztol az edzőtermekből, ez a kép pedig nagyszerű motiváció arra, hogy még jobban odategyük magukat az edzéseken, ugye csajok?

@steelfitnation is my biggest little helper through trainings🤗 @steelfitnation krémek a legnagyobb “kis” segítôim edzés alatt🤗🤗 #steelfit#steelfitnation#fitness#abs#diet#fitnessmotivation#fitnessgirl#healthylifestyle

6,054 Likes, 54 Comments – Linda Zimany (@lindazimany) on Instagram: “@steelfitnation is my biggest little helper through trainings🤗 @steelfitnation krémek a legnagyobb…”