Hódíts a legjobb New York-i szettekkel

A divatőrült nők egyik bakancslistás kívánsága, hogy átélhesse az amerikai álom érzését, miközben a legdivatosabb szettjében rója New York utcáit. Sokaknak nem adatik meg, hogy személyesen is átéljék ezt a csodás pillanatot, azonban öltözködés tekintetében nem kell lemondani erről az élményről.

A divat egyik fellegvára New York, itt gyűlik össze a divatvilág színe java, beleértve a modelleket és azokat a közösségi média sztárokat, akiknek képeit szorgosan gyűjtjük, hátha egyszer összespórolunk a képeken látható nevesebb designer darabokra. Kétségtelen, hogy remek inspiráció forrás az interneten található paparazzi vagy éppen szelfi fotógyűjtemény, azonban, ha egy kicsit is őszinték akarunk lenni tudjuk, hogy a képek nagy részét továbbra is csak sóhajtozva fogjuk végignézni egy-egy esős, borús délutánon. Kerüljük el ezt és éljük meg a kreativitásunkat, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Összegyűjtöttük nektek azokat az alapdarabokat, amikkel New Yorkban is divatosak lennétek.

Fekete bőrkabát

Mindegy, hogy az év melyik évszakában, milyen körülmények között, egy minőségi fekete bőrkabátnak nem lehet ellenállni. Tökéletesen beilleszthető a legkonzervatívabb ruhatárba is, miközben kellő mennyiségben csempész egy kis vagányságot a megjelenésbe. Sikkes, dögös és merész, pont ez kell egy városi nőnek a mindennapokon.

1071209_in_pp

YSL

Fekete az új fekete

Feketével sosem lőhetünk mellé. Trendi színek jönnek-mennek, de egy valami örök… és az a fekete. Sosem unalmas, még akkor sem, ha csak fekete színben pompázunk egész nap. Elterjedt nézet, hogy a fekete farmer és a test alakját szorosan követő fekete felső eleganciát sugall. Sokan mondják, hogy ez a modellek színe, mivel a leghíresebb modellek előszeretettel nyúlnak vissza ehhez a kissé sem unalmas szetthez. Ne félj attól, hogy nyár van és csupa fekete van rajtad. Ez az összeállítás sosem lesz egyhangú, főleg, hogy remekül passzol hozzá egy-egy színes kiegészítő, ami máris erőteljesebb szerepet kaphat a megjelenésedben. Fekete és tűzpiros… Domináns választás!

celebrity celebrities wearing black clothes all black outfit fashion how to wear liz breygel fashion style blog

Megállíthatatlan sarkak

Azok a nők, akik követték Carrie kalandjait New York-ban pontosan tudják, hogy a nők nem élhetnek magassarkúk nélkül. A valóságban ezt azzal azért kiegészíteném, hogy a megfelelő sarkakat kell megtalálni. Gyönyörű a női lábon a tűsarok, de nem tudsz benne menni, akkor inkább lesz nevetséges az összhatás, mintsem vonzó. Ha biztonságosabbnak érzed a vastagabb sarkakat, bátran válaszd azt, ne félj attól, hogy otrombának tűnik rajtad. Magabiztos megjelenést csak úgy érhetsz el, ha jól is érzed magad a bőrödben és a ruháidban! Nem kell sok magassarkú, legyen egy-két pár, ami az alapdarabod lesz!

large (2)

Táska mánia

Hasonlóképpen gondolj a táskákra is. Nem kell több tucat táskát felhalmoznod, a New York-ban élő nők sem teszik. Válassz ki három-négy darabot, amivel törekedhetsz arra, hogy megmutassa, ki is vagy valójában. Legyen a táskád beszédes, de ne fecsegjen túl sokat. Alapdarabokkal könnyebben párosítod az ékszereket és cipőket is. Persze, ha megakad a szemed egy-egy különleges darabon, nem kell lemondanod róla!

27973641_1870190959933701_1841451779370431648_n

Juhász Dóra

Feltűnő kiegészítők

A hangsúly a merész és feltűnő jellemzőkön van. Különösen, ha alapdarabokból válogattad össze a napi szettet. A fenti pontokban a hangsúly az alapdarabokon volt, amiket bármikor elő tudsz venni, itt azonban bátran használd a fantáziád. New York, a mindig pezsgő város, számtalan izgalmat és kalandot tartogat. Ahhoz, hogy fel tudd idézni ezt a hangulatot, át kell engedned magadon azokat a kreatív energiákat, amiket ott is átélnél. Itthon is egyre több hazai tervező kreál különleges kiegészítőket, mind formavilág, mind anyag felhasználás szempontjából.

eve by eva

EVE by Eva Remenyi

A legutolsó és egyben legfontosabb dolog: legyél magabiztos! Ez számít a leginkább, ettől leszel az, aki valójában vagy. Megveheted a legdrágább és legfeltűnőbb darabokat, de ha nem érzed teljesnek magad, akkor az látszik is rajtad. Mosolyogj és légy büszke arra, aki vagy! 😊