Hogyan lett Vic-ből Victoria?

Copyright by Google Egyértelműen sikersztori.Lassan nem fog eltelni úgy egy nap sem, hogy ne hallanánk valami hírt Victoria Beckhamről. A hölgyeménynek sikerült elérni azt, hogy ma már az énekesnő, a családanya, a dalszövegíró, a modell, az üzletasszony, a táncos s a divattervező jelzőkkel is illetik.

 

 

Victoria, a csúnyácska kislány.

Copyright by GoogleVictoria Adams 1974-ben született Hertfordshire-ben. Angol vidéki családban nőtt fel 2 testvér mellett. Már fiatalkorában próbált a média közelébe kerülni, s mielőtt csatlakozott volna a Spice Girls formációhoz, már kipróbálta magát táncos- illetve, énekesnőként is, persze kisebb, ismeretlen csapatokban.

 

Victoria, az újdonsült poplady.

Copyright by Google Mivel Victoriának célja volt, valamilyen táncos/énekes produkcióban részt venni, így jelentkezett a “The Stage” nevű tehetségkutató műsorba. Az elején senki sem gondolta volna, hogy ez a műsor lesz az, amitől a lány élete 180°-os fordulatot vesz. A tehetségkutató végén megalakult a Spice Girls, létrehozták Posh Spice-t (Victoria beceneve). 1996-ban megjelent a Spice Girls első slágere a “Wannabe” mellyel a siker egyértelmű volt. A csapat pillanatok alatt a világ legismertebb formációja lett, így valósulhatott meg, hogy Victoria találkozott a (már akkor is ismert) focistával David Beckhammel. Ez a randevú mára 4 gyermeket és egy 13 éve tartó házasságot eredményezett.

Victoria, a focistafeleség.

Copyright by Google1999-ben házasodtak össze, ami után Victoria Beckham sokkal bátrabban kezdte kibontakoztatni “mélyben rejlő tehetségét”. A Spice Girls pár év után feloszlott, Victoria pedig szólókarrierjét próbálta erősíteni. Ami hamar kudarcot vallott így Mrs. Beckham (ha nem is végleg) de felhagyott az énekléssel. A focistafeleség szerep pedig hamar átalakult anyukává, hiszen 3 fiúnak és 1 kislánynak is életet adott már.

Victoria, a divatbomba.

Copyright by GoogleCopyright by Google Hosszú volt az út idáig, azonban úgy néz ki végleg elfoglalta “legkényelmesebb” pozícióját a köztudatban. Kezdetekben az egyre több modellkedés, esetleg a növekvő hírneve miatt, vagy David által, de egy biztos, hogy divatikonná vált. Egyre több divatház kérte fel, egy-egy kollekció megtervezésére vagy reklámozására. A sok feladatnak ( az igazat megvallva, talán a nevének leginkább) köszönhetően Victoria Beckham márka lett.

Victoria, a stílusikon.

Copyright by Google Copyright by Google Valljuk be, a lassan 38 éves anyuka tökéletes formában van. Stílusa szintén hibátlan, hiszen a paparazziknak hála, a sima hétköznapi megjelenését is megismerhettük már. Szinte az összes divat-bulvár magazin címlapján szerepelt már. Az egyik legfontosabb szeptemberi Glamour szám (sokadjára) újra címlapra helyezte. Saját márkájára a kifinomultság, a szép vonalvezetés, és a nőiesség a jellemző. Volt példa már kudarcra Victoria pályafutása során, de a saját márka megteremtése (eddig) jó üzletnek tűnik. Állandó jellegű hibátlan megjelenései, tökéletes alakja, gyönyörű haja, és a családanya szerep jócskán hozzátesz pozitív-személyiségképéhez.

Copyright by Google

FashionFave loves Victoria Beckham!