Hogyan menjünk pancsolni – outfit Dorothytól

A minap úgy döntöttem, hogy nem bírom tovább, FELADOM. Így hát fogtam magam és elmentem strandolni, habár nem vagyok oda a fürdőkért, de kivételesen nagyon kellemesnek éreztem ebben a rekkenő hőségben és legalább egy kis barna színnel is „felruháztam” magam. Sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy a nők többsége se arra nem figyel, hogy számára milyen lenne az ideális fürdőruha, se a ruházatára, mintha ott nem számítana a megjelenés és az volt a leghihetetlenebb felismerés részemről, hogy a fiatal lányok sem figyelnek oda magukra, csak arra, hogy „szekszik” legyenek, ami sok esetben a legkevésbé sincs így! Így hát úgy gondoltam megosztom veletek, hogy szerintem mi az ideális strandruha és kiegészítő.

Félreértés ne essék. Nem mondom, hogy nekem makulátlan az ízlésem, én ehhez vajmi kevés vagyok, de szeretném megosztani veletek az ötleteim.

Mit is vehetünk fel? Szinte bármit, csak praktikus darab legyen. Hiszen a legtöbb fürdőben a kabinok is olyan picik, hogy mindened csak gyűrődik, ha pedig szabad strandon vagy akkor meg a táskádba gyűröd és a nap végére úgy néz ki, mintha a kutya szájából húztál volna elő (felénk ezt így mondják).

Ajánlanám a laza, sportos stílust követő hölgyeknek a színes vagy a farmer rövidnadrágokat, idén a cukorkaszínű holmik nagyon trendik, úgyhogy ne ódzkodjunk pl. egy menta színű nacitól. Ezek mellé véleményem szerint egy lenge póló, egy lezser blúz vagy akár egy szimpla atléta is tökéletes választás lehet egy kalappal és egy pár karkötővel feldobva.

 

 

 

 

 

 

 

 

A romantikus stílus kedvelői a kis aranyos virág mintákkal sohasem lőhetnek mellé, számomra a legtökéletesebb és legkifinomultabb stílus ikon ezen a téren Charlotte York, de személy szerint Blair Waldorf ruháit is szíves örömest elfogadnám! Ti hogy vagytok ezzel? Egy klasszikus kalap vagy akár egy cicafazonú napszemüveg egyértelműen ruhánk éke lehet és igazából sokszor egyetlen kiegészítő is elég ahhoz, hogy bebizonyítsuk, stílusosak vagyunk. Ez viszont már teljesen személyiség függő!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azoknak a hölgyeknek, akik a mindennapokban is ragaszkodnak a vérpezsdítő megjelenésükhöz, főként testhezálló pamut ruhákat, szoknyákat ajánlanék lenge kivágott blúzokkal vagy valami abszurd feltűnő darabot, ezzel az öltözködési stílussal, kóddal én személy szerint kevésbé tudok azonosulni, valószínűnek tartom, hogy ennek hátterében a néminemű konzervativitásom áll.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fürdőruha pedig megint csak teljesen más tészta, legközelebb megírom nektek, hogy az egyes évszaktípusoknak milyen színeket ajánlanék és hogy milyen fazont, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, addig is buona sera!

A ruhák és a kiegészítők megtalálhatóak: Az H&M, Stradivarius és Tally Weijl üzletekben.