Hogyan válasszunk fürdőruhát?

Elméletileg 4 testalkat típust különböztetünk meg, ezek nem mások, mint a körte, alma, homokóra és az úgynevezett fiús alkat, de igazából sokkal több létezik! Az a meglátásom, hogy sok esetben a hölgyek többsége nincsen tisztában azzal, hogy ők pontosan melyik kategóriába is esnek és milyen fürdőruha lenne számukra az ideális. Borzalmasabbnál, borzalmasabb összeállításokat lehet szemrevételezni egy-egy strandolás alkalmával. Ez sok esetben a nem jól megválasztott, méretből, fazonból, színből és/ vagy mintából adódik. Ezen hibákat bizonyos nők sajnos mindig elkövetik.

 

Vágjunk is bele!

A körte alkatú hölgyeknek, vékony pántos fürdőruha alsót javasolnék és hozzá háromszög melltartót szintén vékony pánttal. Ezáltal optikailag kisebbnek láttatjuk idomainkat. A körte alkat ismérvei, csípőben és fenékben erősebb hölgyek. Így felül mintás, alul pedig egyszínű fürdőruhát tudok elképzelni igazán!

A homokóra alkatú nőknek mondhatni bármi jól áll, ők akármit választhatnak persze mellmérettől függően, hiszen például az egyenes szabású felsőrészt csak apróbb keblekkel megáldott hölgyeknek ajánlanám, egy nagyobb mell nem kap benne elegendő alátámasztást és nem feltétlenül nyújt szép látványt, bármennyire is tökéletes az illető teste. A homokóra alkatot jellemzik, a dús keblek, a darázsderék és a szélesebb csípő.

A fiús alkatú hölgyeknek, mivel a felsőtestük szinte teljesen egybefüggő ezért olyan fürdőruhát javasolnék, ami mell és derékhangsúlyos. Azon hölgyek, lányok, akik ebbe a táborba tartoznak, sportos alkatúak, vékonyak, de sajnos ezzel egyidejűleg a melleik nem túl nagyok és a hátsójuk sem egy Beyoncé popó. Ezért felsőrészként a cső fazont ajánlanám, valami nagyon izgalmas színes mintával, ami optikailag nagyítja a melleket, sőt akár ici-pici fodrokat is. Alsó rész gyanánt pedig vagy a francia fazont vagy egy szélesebb pántú fürdőbugyit javasolnék, ami hangsúlyt ad a csípőnek és vékonyabbnak láttatja a derekat. Tehát én inkább egy mintás fürdőruhára tenném le a voksomat!

Az igazán nehéz dió, az alma alkat, rengeteg nőt ismerek, akit körte alkattal áldott meg a természet és lássuk be Magyarországon is a legtöbb nő körte alkatú és ezzel abszolút nincsenek megelégedve, pedig még mindig jobb helyzetben vannak, mint az alma alkatú hölgyek! Amely ismertetőjegyei: erősebb hasban, derékban, fenékben és combban. A keblek ennél az alkatnál lehetnek ilyenek- olyanok is! Számukra nagyon nehéz a választás, ezért nekik azt javasolnám, hogy egyrészes fürdőruhát, vagy tankinit válasszanak. Egy alma alkat is éppoly gyönyörű mint bármely másik ezek közül, és ezen kategóriába tartozó hölgyeknek ideje elfogadniuk magukat úgy ahogy vannak. Ezért azt javasolnám, hangsúlyozzák ki formás keblüket, ezt úgy tehetik meg ha a felsőrész mintás, vagy neon színű, ami idén abszolút trendi, ezzel a mellkasra szegezik a tekintetet, a fürdőruha többi része pedig legyen valami sötétebb slankító szín! És még fogyókúrára sincs szükség, hogy jól nézzenek ki bikiniben!

Ti hogy gondoljátok , megtaláltátok már a számotokra ideális fürdőruhát?