Hogyan viselkedjünk úgy, mint a felnőttek?

Valljuk, be mindenkivel előfordult már az életben bár egyszer, hogy bizonyos személyek egyszerűen nem tudnak felnőttként tekinteni ránk, avagy még mindig komolytalannak tartunk bennünket.

Most olyan trükköket mutatunk be, amelyek által egy kicsit rá tudunk segíteni a dologra, hogy márpedig nincs igazuk!

Ne dicsekedj azzal, hogy hanyag vagy!

Általános és középiskolában még menőnek számítottak a ki birja tovább hajmosás nélkül-, avagy rumlis szobában-típusú kihívások, viszont ezek a dolgok egyáltalán nem méltóak egy érett emberhez. Ha nincs időd rendet rakni, csinálj magadnak, kelj korábban vagy feküdj le később (igaz, ez a hajmosásra is), soha nem tudhatod, hogy mikor lesz hivatlan vendéged, avagy szeretett édesanyád mikor ugrik át meglepetésként egy tál pitével.

Ugyanez a helyzet a kicsit alkoholittas esték után, semmiképp ne azzal akarj kitűnni, hogy mennyire voltál részeg előző este, ezek a történetek bizonyos kor felett már inkább cikinek számítanak, és a komolytalanságot sugallják.

Comedy Lol GIF by The Mick – Find & Share on GIPHY

Discover & share this The Mick GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

 

Takarékoskodj!

Ne csak azért, mert a felelősségteljes, érett emberek mind ezt teszik, hanem, hogy később, amikor épp megszorulsz, ne kelljen senkitől kölcsönkérned, és meg tudj állni egyedül is a saját lábadon.

Money Flexing GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Money GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

A boltkórosságot pedig csak Carrie Bradshaw meg Blair Waldorf engedheti meg magának.

 

Búcsúzz el a rózsaszín túladagolástól!

Természetesen ezzel nem azt akarjuk sugallni, hogy dobj ki mindent, ami pink, cuki, csillog és unikornis, csupán, hogy tanulj meg ellenállni az ehhez hasonló dolgoknak. Bizonyos kor felett már nem menő, ha tele van Hello Kittyvel a szobád/lakásod.

Pink GIF by Adam Ferriss – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Adam Ferriss GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Ha már lakberendezésnél tartunk, igyekezz a kevesebb, néha több elvet követni. Persze nem arra utalunk, hogy a Pinteresten fellelhető minimalista otthonok példáját kövesd, hanem, hogy találd meg a mértéket az ízlésességben, és csempészd bele a saját személyiségedet is!

Tanulj meg főzni (ha még nem sikerült)!

Ha már igazi szakértő vagy a konyhában görgess tovább, viszont ha a tudományod leragadt a tükörtojásnál akkor viszont semmiképp! Tudjuk, valóban csábító a kozmopolita életmód, és napi szinten a belvárosban ebédelni vagy vacsorázni, mi is el tudnánk viselni, viszont a való életben ezt nem mindenki engedheti meg magának, ráadásul ha a szerencsésebbek közé is tartozol, akik viszont igen, gondolj csak bele, mennyit tudnál ezen spórolni!

Minnie Mouse Cooking GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Disney GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Akármennyit is modernizálódott a világ az elmúlt időszakban, és akármilyen rég elhagytuk  már a hagyományos női szerepek megtartását, CIKI – így nagy betűkkel- ha egy nő nő létére nem tud összedobni egy tisztességes ebédet vagy vacsorát!

Ne kezdj foglalt férfival..

… mert nem nagy rá az esély, hogy sikerült elhódítanod a jelenlegi párja mellől, hanem, mert ha szerelmi bánatod lesz miatta, akkor is valakinek a válllán fogod kisírni magad, aki -lehet akár a testvéred, legjobb barátnőd- akkor is csak szánakozó pillantásokat fog irányodba vetni, arról nem is beszélve, hogy teljesen erkölcstelen dolog!

Jennifer Aniston Friends GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Friends GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

 

Képek forrása: Giphy.com