Hosszú hajú férfiak, avagy miért szeretjük őket?

Bevallom, imádom a hosszú hajú férfiakat. Most elsősorban nem a nagyon hosszúra gondolok, de valljuk be, vannak olyanok akiknek még az is, kifejezetten jól áll. Mi pedig imádnánk ha beletúrhatnánk.

A nőknél a hosszú haj a nőiesség szimbóluma, de mi a helyzet a férfiaknál?! Sokszor láttunk már színészeket, énekeseket, focistákat hosszú hajjal, és mégis igazán férfiasak. Íme az én listám.

Akit nem szeretek rövid hajjal: Johnny Depp

A rövid haj eltünteti az egyébként igazán férfias, és markáns arcát. Szexszimbólum, az egyik legerotikusabb színész, aki nemcsak a filmvásznon, hanem a való életben is szereti váltogatni frizuráját. Mi pedig ennek kifejezetten örülünk.

Akiknek kiemelkedően fontos az ápolt haj: Tom Cruise és Brad Pitt

Egy vámpír ideális outfitjéhez hozzátartozik a tökéletes hajkorona is. A vérszívók büszkék a hajukra, a megjelenésük fontos része. Régebben meg volt szabva a szín is, sötétnek kellett lennie, ez ma már annyira nem lényeges. Viszont ami fontos, hogy egy vámpír haja mindig kifogástalan kell, hogy legyen: vékony szálú, jól fésült és ápolt.

Akinek a fociban is segített a hosszú haj: David Beckham

Az angol focista, nem csak a stílusában törekszik a változatosságra, hanem a hosszú haját is képes mindenféle fajta módon hordani. A meccseken gyakran az úgynevezett szamuráj hajviselet mellett voksolt. Egy szamurájnak egyébként is, különösen fontos, hogy minden hajszála a helyén legyen, és zavarta, ha szétzilálódott a kardcsatában! Davidnél is ez volt a helyzet csak nála a csatatér, a focipálya volt.

 

davidbeckham

 

Akik a rajzfilmekben varázsoltak el minket a Disney-hősök!

Itt van rögtön Ádám herceg, róla igazán nehéz elhinni, hogy szörny volt, ez a Belle, tudott valamit. Herkules pedig nemcsak, hogy eszméletlen jóképű, de félig isten is, hiába énekelte Megara ez nem lehet szerelem, de bizony az. Tarzannal igazi kaland az élet, és valljuk be, mai napig nem értjük Pocahontas, hogyan engedhette el a vadító kincsvadász John Smith-t.

Akik harcmodorukkal vettek le minket a lábunkról: Thor és Jon Snow

Teljesen mindegy, hogy szőke (Chris Hemsworth) vagy fekete hajú (Kit Harington), hogy a mozivásznon, vagy egy sorozatban harcolna értünk, mindkét színészért rajongunk.

 

A kakukktojás, aki levágatta a haját: Jackson Rado

A tünde arcúnak becézett Jackson Rado az új magyar generációt képviseli a modellek között. Sokáig tartott mire a fiatal fiú meg tudott válni hosszú hajától, amit évek óta növesztett. A hazai bookerek, a milánói és a londoni ügynökségekkel közösen hozták meg a végleges döntést. ,,A hosszú haj egy fiúnál nagyon bekategorizálja az illetőt. Ez egy szintig lehet kifejezetten különleges és jó is, de Jack esetében már inkább hátrány volt, korlátozta a lehetőségeit és a mi mozgásterünket is” – magyarázta a döntést Pethő Bálint a VM modellügynökség vezetője, a PS magazinnak.

 


Te még kit raknál fel a listára?