Hot guy alert : Alexander Skarsgard

Cikkünk jóképű svéd főszereplőjére már talán ti is felfigyeltetek, ugyanis nemrég ő alakította Tarzant Margot Robbie mellett, ám előzőleg is feltűnt napjaink egyik legsikeresebb énekesnőjének a klipjében is.

A svéd színészek kevesebb reflektorfényt kapnak, mint Hollywood üdvöskéi, viszont manapság ők is számos szuperprodukcióban jelennek meg, mint például a Vikingek Flokija vagy a John Wick Viggo-ja is svéd származású.

Lássuk csak az elejétől: ki is az az Alexander Skarsgard!

Mr. Skarsgard Stokholmban született negyvenegy évvel ezelőtt. Gyermekként volt pár színészi szerepe, az élet viszont másfelé sodorta. 18 éves korában jelentkezett a svéd  hadseregbe, majd a szolgálat letöltése után a Leeds-i Metropolitan Egyetem felé vette az irányt. Hamar rájött, hogy az egyetem nem az ő világa, volt mégegy próbálkozása a Marymount-i Manhattan College-en, de a sors ismét visszavezette Svédországba. Itt már teljes mértékben a színészkedést helyezte előtérbe, és milyen jól tette!

http://www.funnyordie.com/alexander_skarsgard

Karrier

Kezdetben főleg hazai produkcióban szerepelt, majd megjelent Ben Stiller filmjében, a Zoolanderben. Az igazi áttörést a Gyilkos megszállás című háborús sorozat hozta meg számára 2008-ban, amelyben megkapta Brad Colbert őrmester szerepét, illetve a szintén 2008-as True Blood című sorozat (tudjátok, a szokásos vámpíros dolog..). Napjainkban pedig feltűnt a Big Little Lies című sorozatban, amelyről itt írtunk bővebben.

Nagy port kavart 2013-ban az a True Blood epizód, amelyben Alexander kendőzetlenül mutatta meg legbecsesebb szervét a tévénézők nagy örömére.

http://www.eonline.com/news/461586/alexander-skarsgard-naked-chose-to-go-full-frontal-on-true-blood-tossed-aside-his-sack-of-destiny

Feltűnik Lars von Trier Melankóliájában is Kirsten Dunst és Kiefer Sutherland mellett, illetve a Battleship-ben Rihanna és Taylor Kitsch mellett.

Napjainkban

Legújabb szereplésével kétségtelenül lenyűgözött mindenkit, a Tarzan legendájában a főszereplőt, Tarzant alakította. Teste tökéletesen ki volt dolgozva, egy interjúban elmondta, hogy szerepre talán ennyire keményen még nem készült, aki látta a filmet tudja miről beszélünk! ;)

http://www.eonline.com/news/748641/alexander-skarsgard-explains-how-he-got-his-crazy-hot-tarzan-body-it-was-a-big-challenge

Érdekességek

-Nézzétek csak meg egy kicsit jobban Lady Gaga Paparazzi című klipjét. Mintha ismerős arc tűnne fel benne, nem?

-2008-ban Amanda Seyfrieddel randizgatott, de nem alakult ki belőle komolyabb dolog.

-Egy darabig Orlando Bloom bájos szőke exével, Kate Bosworth színésznővel járt.http://www.sheknows.com/entertainment/articles/840231/kate-bosworth-alexander-skarsgard-is-terrifying

-Két évig alkotott egy párt Alexa Chunggal, a románcnak idén kora nyáron lett vége.

-Hat fiatalabb testvére közül egyet biztosan ti is ismertek, ugyanis ő a már előbb említett Floki, a vikingekből, polgári nevén Gustaf Skarsgard.

http://www.zimbio.com/photos/Alexander+Skarsgard/Gustaf+Skarsgard/2012+Film+Independent+Spirit+Awards+Arrivals/ntfsiAHEDS3

Tízes skálán hányasra értékelnétek Mr. Skarsgardot?