Hozd ki mindenből a legjobbat! – Outfit Bogitól

Sokan nem is sejtik és nem is látják mennyi lehetőség rejlik egy egyszerű ruhában. Legyen az variálhatóság, praktikusság vagy éppen ravaszság.
1

Nagy általánosságban szinte csak leárazáskor vásárolok és ilyenkor még olyan üzletekbe is betoppanok, amikről már réges-régen -esetleg nem is egyszer- lemondtam. Így találkoztam ezzel a csipkeruhával, amit már régóta szerettem volna, de valahogy egyet sem éreztem a magaménak -pedig azért a csipke őrület már rég óta tombol- elég válogatós vagyok.

3

Valahogyan ez a darab még a vállfán, felakasztva is elnyerte a tetszésem, hát becsábítottam a próbafülkébe. Óriási sajnálatomra azonban a méretemben egy passzentos miniruhát kaptam, ami egyáltalán nem az én világom. Ezen felbőszülve felpróbáltam a méretemben jóval nagyobban, úgy gondolván, ha nagy lesz majd szűkítek. De lám, tökéletes lett, méghozzá mindenhol!

4

Ezzel a kis csellel kaptam egy közönséges miniruhából egy stílusos, combközépig érő ruhát úgy, hogy még csak nem is vesztegettem el fél órát az életemből szűkítéssel.

Így találtam meg a számomra tökéletes darabot. Remélem a kis történetemen felbuzdulva most már ti is ki mertek lépni a méret (és bármilyen más) skatulyából és legyen az bármilyen ruhadarab, meglátjátok és ki is tudjátok hozni belőle számotokra a legjobbat.

5u.i.: Használjatok a tetőtől talpig egy színben pompázó összeállításokat, mert remekül mutat, s mert rém egyszerű!


Ruha: New Yorker
Cipő: Bershka
Táska: 2nd Hand
Nyaklánc: Ebay
Cuff: C&A
Szemüveg: Ebay