Így karácsonyoztak és szilvesztereztek kedvenceink!

Ki ne szeretné nézegetni a szebbnél szebb képeket az igazi nagy hírességek meghitt pillanatairól? Hogy senki ne maradjon le a legjobb posztokról, mi most összegyűjtöttük az elmúlt pár hét legjobbjait nektek!

Mindegy, hogy karácsony vagy újév, a hírességek is szeretnek meghitt vagy bulizós fotót megosztani a magánéletükből. A rajongók persze megőrülnek ezekért, hiszen első kézből a kedvenceiktől kapják ezeket a képeket, amiket nyilván hatalmas like áradattal díjaznak. Természetesen nem szeretnénk kihagyni hazai hírességeket sem, ezért őket is megtaláljátok ebben a cikkben!

David Beckham

A Beckham család ismét együtt töltötte a szilvesztert, ráadásul nem is akárhol! Egyszerűen öröm nézni, hogy mennyire összetartanak, és milyen fantasztikus programokat szerveznek együtt. Egyáltalán nem érezhető semmilyen nagyzolás ezekből a fotókból, tényleg csak a családi idill árad belőlük.

Sunset with my beautiful boys 🌅 @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham

2.7m Likes, 10.7k Comments – David Beckham (@davidbeckham) on Instagram: “Sunset with my beautiful boys 🌅 @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham”

Cristiano Ronaldo

Még egy futballista, akiről tudjuk, hogy nagyon is a helyén van a szíve. Imádja a gyerekeit, a családját, és mindig hangot ad annak, hogy nála ők állnak az első helyen.

Feliz Natal,paz,amor Deus e saúde =FAMÍLIA❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

4.4m Likes, 27.1k Comments – Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Instagram: “Feliz Natal,paz,amor Deus e saúde =FAMÍLIA❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

Ed Sheeran

Ha valaki sokat letett 2017-ben zenei téren az asztalra, az biztos, hogy ő. Fantasztikus számokat adott ki, a Perfect pedig egyenesen a csúcsra szállt. Ennek ellenére mindig azt a szolid, visszafogott srácot látod a színpadon, aki az elején az utcán zenélt a közönségének.

Perfect is Christmas number one ! Merry Christmas everyone, have a wonderful holiday with your families, see you in the new year x

1.9m Likes, 18.8k Comments – Ed Sheeran (@teddysphotos) on Instagram: “Perfect is Christmas number one ! Merry Christmas everyone, have a wonderful holiday with your…”

Jessica Alba

Valószínűleg a világ egyik legboldogabb szilveszter estéjét Jessica és családja élte át, ugyanis 31-én megszületett a harmadik utód, akit Hayes Alba Warrennek neveztek el. Szívből gratulálunk nekik, igazi kis hajas baba!

Hayes Alba Warren 12/31/17 Best gift to ring in the New Year!! Cash and I feel so blessed. Haven and Honor are already obsessed with their new baby bro. 👶🏽💙 #familyof5

185.3k Likes, 3,647 Comments – Jessica Alba (@jessicaalba) on Instagram: “Hayes Alba Warren 12/31/17 Best gift to ring in the New Year!! Cash and I feel so blessed. Haven…”

Kim Kardashian

A legstílusosabbak idén is Kardashianék voltak, elég csak ránézni erre a képre. Nem is tudjuk elképzelni, mekkora divatdiktátorok lesznek majd ezek a gyerekek később!

Happy Holidays

4.2m Likes, 51.3k Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “Happy Holidays”

Dukai Regina

Nincs olyan olvasónk, aki ne tudná, hogy Regi a legnagyobb karácsony rajongó az országban, aki már nagyon korán feldíszíti fáját szépséges otthonában. Most viszont hatalmas álma vált valóra, ugyanis élőben láthatta a Rockefeller Centernél felállított hatalmas karácsonyfát. Reméljük, Kevinnel is találkozott!

Dream Come True 🎄✨❤️ #nyc #newyork #rockefellercenter #ice #iceskating #therinkatrockefellercenter #travel #traveller #travelgram #usa #america #goodmorning

10.6 ezer kedvelés, 23 hozzászólás – Regina Dukai (@reginadukai) Instagram-hozzászólása: “Dream Come True 🎄✨❤️ #nyc #newyork #rockefellercenter #ice #iceskating #therinkatrockefellercenter…”

Van den Bosch Sydney

A csodaszép magyar páros is megörvendeztetett minket egy közös pillanattal a karácsonyfa előtt. 2018 minden bizonnyal életük eddigi legszebb éve lesz, ugyanis közeledik a csodálatos nyári esküvő időpontja!

Happy #christmas 🎄❤️ #homefortheholidays 🏡

4,272 kedvelés, 9 hozzászólás – Sydney van den Bosch (@sydneyvandenbosch) Instagram-hozzászólása: “Happy #christmas 🎄❤️ #homefortheholidays 🏡”

Khloe Kardashian

Íme az első fotó 2018-ból a leendő szülőkről! A nagy bejelentés majdnem 9 millió lájkot jelentett, ami jelenleg az ötödik legtöbbet kedvelt fotó az Instagram világában. Nos, mi már nagyon várjuk az újabb pocakos fotókat!

✨ Day 1 of 2018 ✨

1.6m Likes, 3,771 Comments – Khloé (@khloekardashian) on Instagram: “✨ Day 1 of 2018 ✨”