Így öltözz az első randira!

Köztudott, hogy az első randin kiemelt szerep jut a ruházatodnak. Nemcsak azért, mert azonnal kell jó benyomást keltenetek, hanem hogy minél jobban érezzétek magatokat azon a bizonyos első randin.

Előre szeretnénk leszögezni, hogy a ma bemutatott outfitek csak inspiratív jelleggel bírnak, hiszen bűn valaki másnak öltözni egy ily fontos napon. Tehát fiúk, inspirálódni szabad, de mindenki a saját ízlésére alakítsa az összeállításokat. Na de nem is húznám tovább szót, nézzük hogyan is kellene felöltözni az első randira!

‘Menjünk el valamerre’ randi

Legyen szó bármilyen nappali időtöltésről, akár egy romantikus kirándulásról vagy egy téli korcsolyázásról, ilyen esetben fel kell készülni minden eshetőségre. Tehát az első legfontosabb szabály a rétegződés – póló, ing, kardigán és kabát. Továbbá nem kell egy címlapról lemásolt mindent milliméterről milliméterre megkomponált összeállítást alkotni, mert az túl mű. És valószínűleg az egész napot feszengve töltitek majd, hogy minden rendben maradjon. S így pont az ellenkezője fog történni, mint amire vágytatok volna. Fő a természetesség és az egyén maga. Az esetek többségében mindig megnyerő a farmer – póló kombináció, de néha ajánlatos valami figyelemfelkeltő kiegészítőt is választanotok.

01

‘Igyunk meg valamit’ randi

Általában ez az a randi típus, mikor mindketten igazán önmagatok tudtok lenni – pár pohár bor után… Arra mindenképp figyeljetek oda, hogy mivel társaságban vagytok, érezze a kiszemelt, hogy csak Ő számít, és éreztessétek vele, hogy kitűnik a tömegből. De mivel most a ruháról van szó, folytatnánk is: estére bátrabban lehet vadulni, persze csak bizonyos keretek között. Mire is gondolunk? Hát arra, hogy megengedett az extrémebb viselet is, például egy bordó slim fit nadrág és ing egy fekete motoros dzsekivel párosítva. Persze jelen esetben is a saját stílusodra kell átkonvertálni a következő összeállításokat!

02

‘Együnk meg valamit’ randi

Ha vacsorázni vagy ebédelni hívjuk a kiszemeltet, meg kell adni a tiszteletet, mind a lánynak, mind az étteremnek (figyelem, nem a gyorséttermekre gondolunk most). Ilyen esetben ajánlatos minimum egy zakó, na nem kell megijedni, nem a ballagó öltönyre gondolunk. A következő összeállítások közül a mi kedvencünk a rózsaszín hátteres – sötétkék slim fit nadrág, színben passzoló kockás ing és egy jól szabott kék zakó. Azért választottuk ezt a kedvencünknek, mert kellően elegáns, de ugyanakkor lezser és fiatalos is – egyszóval FAVE!

03

Megannyi inspiráló outfit után, reméljük, hogy mindenki megtalálja a stílusához legközelebbi összeállítást és bátrabban indultok majd az első randira!