Így viseld a hajad a sapka alatt

Bár a november az ünnepi időszak közeledtét is jelzi, jó ha tudjuk, hogy sajnos ez egyenlő a sapkákkal és kapucnikkal is. De, hogy ebben az időjárásban is szuper frizurád lehessen, mutatunk pár remek ötletet!

Ilyenkor is lehet variálni és nem csak copfot viselni vagy egyszerűen kibontva hordani a hajunkat. Van jó néhány olyan hajviselet, amelyek a sapka és kapucni alatt is túlélnek, sőt! Némelyik kifejezetten jól mutat, ha fejfedőt viselsz. Egy jól fixáló hajlakkot mindenképpen ajánlatos beszerezni, hiszen elkerülhetetlen, hogy nedvesség érje a hajadat, amikor kint tombol a hideg, zord idő.

Négyes fonás

Nos, mivel a hármas fonott copf egy nagyon alap tipp ilyenkor, ezért kapcsoljunk rá kicsit és vállaljuk be a négyes verziót! Nyugalom, egy leheletnyivel nehezebb csupán, mint az alap fonat, így percek alatt elsajátíthatod a technikát. Ez a hosszú hajúaknak kedvez igazán, hiszen minél hosszabb a hajzuhatagod, annál szebben mutat!

Dupla copf

Előző cikkünkben már volt ez a hajviselet, de akkor két fonott copfot ajánlottunk. Most válaszd el középen a hajad, az így kapott két tincset fond be 5-10 cm hosszan (hajhosszadtól függően), gumizd össze, majd a maradék hajadat hullámosítsd be vagy egyszerűen hagyd egyenesen! A videóban több tippet is találsz, de nekünk ez a kedvencünk!

 

Kötött copf

Stabil, mutatós és a hajadat is remekül összefogja, így védve az időjárás elől! Az elkészítése nagyon egyszerű, mivel tényleg csak csomót kell kötni a tincseidből! Nem baj, ha a sapka alatt valamennyire összezilálódik, mire beérsz a munkahelyedre vagy a suliba, a kócos hatás még mindig nagyon trendi.

Szoros fejtető konty

Laza sapkákhoz és kapucnihoz ideális választás! Fésüld össze simára a hajadat, majd fogd össze szorosan, olyan magasan a fejtetődön, amennyire csak tudod. Ezután tekerd a hajgumid köré és rögzítsd egy másik hajgumival vagy hullámcsatokkal. Ha még mutatósabbra szeretnéd, fond be és csak utána tekerd körbe! Ez egész nap kitart majd, garantáljuk!

 

Stílusos frufru

Sok esetben elég, ha csak a hajad első rétegét biztosítod be, hiszen általában ez lóg ki az arcod mellett a sapka alól, a többit hordd a sálad alatt! Hogy bombabiztos legyen, válaszd a halszálka fonatot! Így tartósabb, és kicsit másabb, mint az unalmas parketta fonás.

Na melyiket fogod elsőként kipróbálni?