Így viseld kedvenc sortod idén nyáron

Mivel már nem csak legszebb álmainkban szerepelnek a rövidnadrágok, éppen itt az ideje, hogy felfrissítsük legjobb szettjeinket! A sort központi szerepet játszik a nyári outfitek-ben, így muszáj nagy odafigyeléssel összeállítani ezeket a szetteket!

Egyszerűen kombinálva

Ha olyan kedvvel kelsz fel reggel, hogy nem szeretnél egyedi újításokat, hanem egy egyszerű, ám bombabiztosan tökéletes szettben töltenéd el legszívesebben a napodat, akkor három tippünk van. A reggeli hűvös levegő miatt elkelhet egy bomber dzseki a basic fehér póló-farmer sort szetthez. Az igazán vagány fashionista szettért pedig a farmernadrágot bandás pólóval és nyári csizmával párosítsd!

Elegánsan elbűvölő

Minden nőnek vannak olyan napjai, amikor meg szeretné mutatni milyen csajos és elegáns tud lenni. Ilyen alkalmakkor kell előrukkolni a kedvenc sortoddal és a legjobb nyári magassarkúddal! Egy ilyen elegáns összeállítást nyugodtan viselhetsz a munkahelyeden, esti mozizás során vagy egy egyszerű ügyintézős napon is. Ha te jól érzed magad benne, akkor máris nyerő a szett, nem igaz?

Bárhová viselhető

Míg vannak kimondottan sportos vagy éppen elegáns szettek, addig megkülönböztetünk univerzális outfiteket is, amelyek bármilyen helyzetben hibátlannak minősülnek. Csajos estére, randira, bevásárlásra, kávézáshoz vagy akár a manikűröshöz! A farmert farmerrel halhatatlan megoldás, a metál nadrág bármikor magába bolondíthat és egy könnyed nyári blézer sem ellensége a megfelelő összeállításnak!

Vajon trend marad?

Az elmúlt évek trendje szerint megkülönböztetünk hosszú, bokáig érő és teljesen rövid, maximum combközépig érő nadrágot. Az utóbbi időben azonban egyre nagyobb sikere van a térdnél elvágott rövidnadrágnak, amely sejteti a csodás vádlikat, ám a combokat takarja. Ez a forma Khloé Kardashian a Good American márkának tervezett kollekciójában található meg több színben és dizájnban. A mindennapi divatban még nem nagyon találkozhatunk vele, ám szerintünk csak idő kérdése, hogy mikor dobja piacra a divatmárkák többsége saját tervezésű, térdig érő rövidnadrágját!

A “kedvenc sort” outfit

A forró nyári napokon olyan megoldásért kell kutatnunk, amely nem csak stílusos, de kényelmes és lenge is. A könnyed anyagból készült kimonók ebben megfelelő partnernek bizonyulnak, hiszen bármikor bevethetőek a szett feldobása érdekében. A mi kedvenc összeállításunk alapdarabja is a kimonó, amelyet az elengedhetetlen farmer sorttal és bájos fehér toppal párosítottunk.

Stílustipp: Ha feldobnád a szetted, de ezt nem egy izgalmas ruhadarabbal szeretnéd megoldani, akkor válassz feltűnő színű kiegészítőt. Mint ebben az esetben a citromsárga táska, úgy a te kiegészítőd is egy kis izgalmat visz az outfitbe, mégsem rontja el az összképet! Éppen olyan ez, mint a csipetnyi fahéj a kedvenc kávéd habján!