Íme 12 apróság, amivel feldobhatod a párod napját

Ha már évek óta együtt vagytok akkor azért, ha pedig friss a kapcsolat, akkor azért van szükség a figyelmes apróságokra. Így párod érzi, hogy szereted és ezzel arra is ösztönzöd, hogy ő is megtegyen érted időnként egy-egy kedvességet.

Nem kell olyan hatalmas szívességekre gondolni, mint hogy megcsinálod a beadandóját, elviszed egy nyaralásra, inkább csak hétköznapi dolgokat vegyél fel a lehetőségek közé. De, hogy legyen miből válogatnod és minden alkalomra találj egyet, összeállítottunk egy listát.

1. Ágyba reggeli. Ennek ki ne örülne?

bib

2. „Legyen szép napod!” csók. Butaság? Dehogy! Így mindkettőtök napja jól indul majd.

3. Egy kedves üzenet napközben. Nem, nem a 0-24-ben tartó Messenger üzeneteitek között! Hagyj egy cetlit a konyhapulton, az ajtón vagy az autójában. Egy mosolyt megér!

ln

4. Öleld meg! Főzés közben, séta közben, veszekedés közben… bármikor! Mivel úgy tartják, hogy az ölelés boldogsághormonokat szabadít fel, ne hagyd ki!

5. A kedvenc nasija. Várd haza azzal egy hosszú nap után, vidd be a munkahelyére, csempészd az autójába indulás előtt vagy csak add át neki napközben. Értékelni fogja!

nasi

6. Rejtsd a zsebébe! Egy cetlit a „Szeretlek” szóval vagy egy rövid levélkét, amelyben leírod, miért szereted, de lehet egy sejtelmes, szexi üzenet is. Alig várja majd, hogy hazaérjen hozzád!

7. Készíts neki forró fürdőt! Egy finom pohár bor, a kedvenc könyve és bár mi, nők vagyunk fürdőbomba mániások, azt se felejtsd ki!

bt

8. Masszírozd meg! Ne kelljen kérlelnie és heteket várni rá, egyszerűen kérd meg, hogy feküdjön hasra és segíts ellazulni az izmainak. Főként akkor fogja igazán értékelni, ha fizikai munkát végez.

9. Közös reggeli. Ha tudod, hogy mindig késésben van reggelente és nincs ideje reggelizni, mert elalszik vagy sokáig lustálkodik, akkor ez a neked való ötlet! Ébredj egy félórával hamarabb, mint ő, készíts finom, villás reggelit, főzz kávét, tedd az asztalra kedvenc újságát és reggelizzetek meg közösen, nyugodtan. Így hatással leszel az egész napjára.

10. Játsszatok! Ha imádja a videójátékokat, de te sokszoros unszolására sem játszol vele sosem, akkor ezzel leveszed majd a lábáról! Hívd te játszani! Talán te is megszereted majd és lesz egy új, közös hobbitok.

vg

11. Mozi-est. Vegyél nassolnivalót, készíts be egy olyan filmet, amit ő is szeretne és töltsétek az estét a kanapén. Ha kevés időtök jut a filmekre vagy tudod, hogy melyek a kedvenc filmjei, tetszeni fog neki az ötlet.

12. Dicsérd meg és légy hálás! Talán megszoktad, hogy megfogtad az Isten lábát és egy görög isten a párod, aki ráadásul minden házimunkában segít és bármire megkérheted – így elfelejtesz bókolni neki vagy éppen megköszönni, amit tett. Ha ez így van, akkor nagyon meglepi majd és tudni fogja, hogy értékeled.

Igaz, hogy milyen apróságok képesek boldoggá tenni a másikat? Vesd be minden nap valamelyik tippünket és meglátod, te is visszakapod majd a figyelmességet.

A képek forrása: Pinterest