Indiaian divatos

Most biztosan sokan tetszik fel maguknak a kérdést, hogy ezt meg hogy értjük. Nincs ebben semmi csavar, egyszerűen csak arról van szó, hogy divat lett India, pontosabban az indiai minta! Bár már ez a trend sem újkeletű, hiszen a Beatles idejében már egyszer virágzott ez a vonal… Nem kell megijedni, mi most a 2012-es trendet mutatjuk be, s próbálunk minél jobb ötletekkel szolgálni.

Magáról a stílusról sok mindent elárul az előbbi 6 outfit (Topman), hiszen a márka tervezőjét egyértelműen India inspirálta. A pezsgő színek és a különböző textúrájú anyagok keverése, a minták halmozása, mind-mind Indiát juttatják eszünkbe. Apropó minták, jól figyeljétek meg, hogy egy öltözéken belül többet is szabad keverni, így lesz igazán hiteles az indiai stílus.

Ez az a stílus, mely szinte mindent elbír, rengeteg szín, minta, anyag – persze az ízlésesség határán belül. Idehaza általában a többség próbál visszafogottabban magáévá tenni egy-egy stílust. Azoknak egy bővebb szárú fehér- vagy akár teveszínű lenvászon nadrágot ajánlunk, valamilyen színben passzoló mintás selyeminggel. Ha ezek után még mindig mersz merészebb lenni, akkor a már említett outfitet kell megcserélni, visszafogott(abb) póló kihívó mintás nadrággal – ez a mi favoritunk! E stílusban bátran keverheted a virágmintás darabjaidat is az új, indiai összeállításaidban.

Amennyiben a ruháid már elindiásodtak, muszáj, hogy a lábbelid is ezt az érzést sugallják. Szerintünk egy rosszul megválasztott cipő mindent elronthat. Ha az idő megengedi – s miért is ne engedné meg – bátran viseljetek bőr szandálokat vagy színben passzoló mokaszinokat. Figyelem e stílusnál a flip-flop tiltó listás! Mindezek után bátran viseljetek indiai mintájú kendőket/sálakat, egyszerre akár több színű karkötőket is. Reméljük, mostantól bátrabban válogattok majd ezen mintás darabok közt a boltokban. A megannyi inspiráló lookbook fotó mellett, íme a mi összeállításuk:

Fotó forrása: H&M – Dressing room