Inside – Budapest színfoltja

Fashion is inside you and not around you.

Ez a jelmondata annak a styling- és butik szalonnak, amely hivatalosan ma este nyílik meg Budapest belvárosában. Mától egy profi csapat várja a szépülni vágyókat az Irányi utca 20. alatt, most pedig megtudhatjátok, hogy mi is a szalon koncepciója és célja?

A szalon kreatív vezetőjével, Pásztor Lászlóval egy finom kávé mellett vitattunk meg sok-sok dolgot a mai divatról, stílusról, kreativitásról, minőség anyagokról, gyönyörű ruhákról és persze a hazai hiányosságokról…  Majdnem két éve fogant meg az Inside alapötlete Szolnoki Réka és Pásztor László fejében, és ma már beteljesülni látszik álmuk. A fent említett jelmondat nagyon jól mutatja az új budapesti színfolt koncepcióját. Biztos sokszor Ti is éreztétek már azt, hogy készítettek nektek egy frizurát, amit valahogy nem tudtatok kezelni, nem is éreztétek igazán magatokénak. Vagy éppen gyönyörűen kisminkeltek titeket, de félve léptetek be a buliba, mert valahogy nem voltatok önmagatok. Biztos voltatok már úgyis, hogy varrattatok egy gyönyörű ruhát egy különleges alkalomra, de egész este csak feszengtetek és már alig vártátok, hogy végre levehessétek. Ez az, amikor valamint nyújtanak neked, de mégsem a tiéd. Rád húznak valamit, aminek köze sincs a személyiségedhez… Az Inside csapata ebből az alapproblémából indult ki és céljuk az, hogy a mai lányok és nők személyiségéhez, stílusához alakítsák külsejüket és segítsenek nekik megtalálni önmagukat. Valljuk be lányok, egy jól eltalált ruha vagy éppen egy jó smink vagy haj olyan sok önbizalommal turbózhat fel minket, hogy úgy érezzük, mindenre képesek lennénk.

Az első látogatás a szalonban egy konzultációt rejt, amely Pásztor László, Zátony-Nagy Melinda és Szolnoki Réka közreműködésével zajlik. Ezután a vendég szépen hazamehet, átgondolhatja az egészet és visszatérve a szalonba pedig megkezdődhet a munka. Félve használom azt a szót, hogy átalakítás. Ezt nagyon sokszor halljuk különböző műsorok kapcsán, de úgy gondolom, hogy ilyenkor sokszor az emberre, mint egy átalakítandó szobára gondolnak, amit éppen ki kell festeni vagy be kell rendezni. Itt nem erről van szó, ez számomra nagyon jól kiderült az interjú alatt, és hát tapasztalatból mondhatom, hogy én is jól jártam egy kis “átalakítással”. A vendég ezen kívül választhat a szalon saját ruhakollekciójából, gyönyörű kalapokból és kesztyűkből is. Na de erről majd a megnyitó beszámolójában írunk még.:)

Végezetül még egy hihetetlenül praktikus dolog. Biztos Ti is gyakran álltok tanácstalanul a tükör előtt egy buli, vacsora vagy éppen egy randi estéjén. Nem tudtok mit kezdeni a hajatokkal, a smink nem akar sikerülni és már lassan a kedvetek is elmegy az egésztől. A Style ‘N Go szolgáltatás éppen ezt orvosolja. Pénteken és szombaton este hét és tíz között ha bemész az Inside-ba a legtökéletesebb sminket és hajat készítik el neked akár fél óra alatt. És mindezt nagyon jó áron. Szerintünk ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni!

Most pedig indulunk is a megnyitóra, amiről majd természetesen titeket is informálunk:)