Inspirációk a közeledő báli szezonra

A bálok fontos események, amelyek során egyszerre több élvezetben is lehet részünk, mint például vacsora, tánc, csodás ruhák és gyönyörű cipők. A báli ruhaköltemény kiemelkedő szerepet tölt be a nők életében, így mi összegyűjtöttünk néhány ötletet, melyek inspirálhatnak!

Csillogós

Ha az alkalom megkívánja és a kedved is úgy tartja, segítségül hívhatod a csillámló ruhákat! Mivel a kényelem fontos szempont, figyelj arra, hogyan érzed magad az adott ruhában. A flitterektől és egyéb csillogó kiegészítőktől ugyanis könnyen megeshet, hogy nem kellemes az anyag érintése a bőrödön. A mai anyagok azonban szerencsére egyáltalán nem szúrósak, így nagy esélyed van rábukkanni a számodra tökéletes flitteres ruhára.

Overál

Manapság egyáltalán nem szokatlan overálban bálozni. Amellett, hogy végtelenül kényelmesek, nagyon sikkesek is. Igazi nőies darabokra bukkanhatsz, ha pedig egyszer beleszeretsz, nincs visszaút. Variálhatod őket bármilyen övvel, cipővel vagy borítéktáskával, hiszen mindennel passzolnak. Egy téli bál alkalmával szerencsés hosszú szárú overált választani, de nyáron bátran bevetheted a rövidnadrágos változatot is!

Maxi ruha

Leginkább szalagavatókon találkozni a földig érő ruhákkal, ám ettől függetlenül bármilyen bálban jó választás lehet ez a viselet. A maxi ruha ugyanis egy olyan darab, ami mindenkin jól fest, hiszen a földig érő anyag optikailag nyújtja az alakot. A szép lábakat sejtető slicc is a javadat szolgálja, a finom anyag ugyanis járás vagy tánc közben, a kis felvágásnak köszönhetően gyönyörűen simul a combodra.

Egyszerű

Ha az egyszerűség híve vagy, számodra a választás szerencsére nem nehéz. Letisztult báli ruhákat ugyanis mindenütt találni, és ha rábukkansz az igazira, akkor biztosan kellemes estéd lesz. A könnyű vonalakkal ellátott ruhákat feldobhatod érdekes nyakláncokkal, fülbevalókkal, vagy az örök érvényű Chanel-szabály szerint ragaszkodhatsz a fehér gyöngysorhoz.

Habos-babos

Mindannyiunkban van egy kis rész, amely vágyakozik a habos-babos báli ruhák után, amelyekben igazi királynőknek érezhetjük magunkat. Az amerikai születésű Sherri Branum, a Sherri Hill márka alapítója és tervezője specialitásai közé tartoznak a báli ruhák. Sherri az idei szezonra is csodás viseleteket álmodott meg, a tüll és a gyöngyök tökéletes kombinációi köszönnek vissza kreációin, mi pedig nem tudunk betelni velük!

Te melyik típusú báli ruhát választanád?