IPSILON, csak férfiaknak

Azt már tudjuk, hogy Szabó Gabi márkája, a zagabo nem az unalmas ‘szürke’ aktatologató hölgyeket célozza meg. Az IPSILONnal sincs ez másképp.

Most jogos a kérdés, hogy mi az az IPSILON. A hazai szakma már titokban várta az első hivatalos zagabo férfi kollekciót, amit most idén ősszel meg is kapunk a tevezőnőtől. Általában itthon nagyon óvatosan kell bánni a férfi darabokkal, hiszen nagyon szűk az a réteg, aki igazán fogékony az extravagáns kreációkra. Épp ezért a tervezéskor biztosan visszafogta magát Gabi, hogy szélesebb körben is sikeres darabokat alkosson. S mi született ebből? Hát a megszokott zagabo kettősség, ami az elegáns és a bohém dizájn darabok közt foglal helyet.

Ami miatt annyira lenyűgözött minket a brand férfi vonala, az az, hogy dizájnban egy John Galliano kaliberű márkához hasonló kollekciót kapunk, de az árak mégis valahol a Zara környékén maradtak. Épp ezért, szerintünk is sok divatra éhes magyar férfi rohamozza majd meg a zagabo showroom-ot. A szerkesztőségünk nagy kedvence a minimalista szabású szürke kapucnis ballon (18.800 Ft), míg engem az asszimetrikus kivágású pólók nyűgöztek le. Szabó Gabi és csapata mindenkire gondolt, hiszen a showroom mellett, online is kérhetünk tanácsokat a kiválasztott ruhákról. Ha ez még mind nem lenne elég, akkor a teljes IPSILON online is elérhető.

Először csak a kampányt szerettem volna veletek megosztani, de annyira megtetszett a kollekció, hogy kár lenne kihagyni a lookbook-ot.

Nektek hogy tetszik az IPSILON, így, első látásra?