Ismerd meg a Victoria’s Secret modellek párjait!

A Victoria’s Secret gyönyörű modelljei férfiak ezreinek álmaiban szerepelnek, azonban a lányok többségének szíve már rég foglalt. Persze párjaik mind legalább annyira sármosak, mint amennyire tökéletesek az “angyalok”, de mégis méltatlanul keveset hallunk róluk. Legújabb cikkünkben a Victoria’s Secret álompárjait mutatjuk be.

Behati Prinsloo és Adam Levine

Adam Levine-t azt hiszem senkinek sem kell bemutatni és biztos azt is sokan tudjátok, hogy a Maroon 5 jóképű frontemberének esetei a Victoria’s Secret angyalai. Hiszen Behati előtt olyan nevekkel járt, mint Angela Bellotte és Anne Vyalitsyna, utóbbi kapcsolat után azonban kijelentette, hogy soha többet nem kezd modellel. Nos ez hasonló fogadalom lehetett, mint a mi újévi ígérkezéseink, ugyanis Anne-nel történt szakítását követően pár hónappal már Behati Prinslooval az oldalán kapták lencsevégre. Persze a szerelem megélt pár hullámvölgyet, például 2013-ban volt hivatalos szakítás is, azonban még ebben az évben az eljegyzés is megtörtént. 2014. júliusában összeházasodtak és ez év szeptember 23-án szerelmük gyümölcse, Rose is megszületett.

adam-levine-and-behati-prinsloo

Lily Aldridge és Caleb Followill

Lily Aldridge és párja sem egy vakrandin jöttek össze és nem is az utcán futottak egymásba, hiszen a gyönyörű modell férje, Caleb Followill sem ismeretlen a vörös szőnyegen. A sármos férfi a Kings of Leon frontembere és a 2007-es Coachella fesztiválon habarodott bele Lilybe, kapcsolatukat is ehhez a dátumhoz kötik. Pár év járás után 2010-ben bejelentették eljegyzésüket, amit nemsokára esküvő követett és 2012-ben megszületett kislányuk, Dixie Pearl is. Érdekességként megjegyezném, hogy Caleb már most kijelentette, hogy soha az életben nem szeretné a lányát kifutóra engedni, érdekes, hiszen Lily a mai napig a Victoria’s Secret aktív modellje.

kolcalebwedding160511-article_x4

Alessandra Ambrosio és Jamie Mazur

Alessandra Abrosio és Jamie Mazur kapcsolata szinte már történelem, hiszen a modell és az amerikai üzletember már 11 éve alkotnak egy párt. Kapcsolatukban érdekesség, hogy bár 2008-ban megtörtént az eljegyzés és szintén ebben az évben megszületett kislányuk, Anja Louis, majd négy évvel később, 2012-ben fiúk, Noah Phoenix is, házasságkötésre a mai napig nem került sor.
alessandra_ambrosio_breaks_up_with_fiance_jamie_mazur

Romee Strijd és Laurens van Leeowen

Romee Strijd barátjának képét és Instagram-ját nézegetve szinte biztosan állítanánk, hogy a fiatalember maga is modellkedéssel foglalkozik, azonban Laurens üzleti tanácsadóként dolgozik, de szerencsénkre szívesen mutogatja magát öltöny nélkül is. A fiatal VS angyal párja egyébként szintén holland származású és apukája igazi sztár hazájában, fia azonban inkább New York-ban és az üzleti életben képzeli el jövőjét. A fiatalok ugyan csak két éve alkotnak egy párt, de már most a házasságot tervezgetik.

large

Lais Ribeiro és Jared Homan

A brazil modell választása a változatosság kedvéért egy sportolóra esett, ugyanis évek óta a profi kosaras, Jared Homan párjaként mutatkozhat be. Bár Jared tipikusan azok közé a játékosok közé tartozik, akik gyakran igazolnak új országba és ligába, hiszen Törökország után most épp Izraelben dobálja a kosárlabdát, kapcsolatukat ez kissé sem viseli meg és a távolság csak megerősíti szerelmüket.
b40s7kvcaaadin

Taylor Hill és Michael Stephen Shank

Taylor Hill sem ment messze a kifutótól, legalábbis ami a párválasztást illeti, hiszen kedvese, Michael Stephen Shank szintén szakmabeli, sőt olykor még a színészkedésbe is belekóstol. Taylor és Michael 2013 óta járnak és egyszerűen sugárzik róluk a boldogság, nézzétek meg közös fotóikat és ti is megbizonyosodhattok erről!

taylorhill

 

Galériánkban még több angyal barátját mutatjuk meg!