Istenesék

Március 7-én jelentette be Istenes Bence és kedvese, Csobot Adél a nagy hírt, miszerint ismét egy gyermekszív dobog az énekesnő pocakjában. Ennek kapcsán vennénk górcső alá a sztárpár kapcsolatát.

A Viva Tv egykori műsorvezetőjének és az X-faktor felfedezettjének kapcsolata 2012-ben kezdődött. Adél versenyzőként indult és egészen a 3. helyezésig jutott a tehetségkutató műsorban, melynek házigazdája akkoriban Bence volt. A forgatások alatt is izzott közöttük a levegő, de sokáig titkolóztak, és csak jóval a műsor lezajlása után árulták el a Fókusznak, hogy egy párt alkotnak.

Bár nem jósoltak nagy jövőt nekik, egyrészt a korkülönbség miatt, másrészt Ben nőcsábász mivolta végett, mégis megmutatták, hogy nagy a szerelem közöttük: Bence Valentin-napon félbeszakíttatta Adél koncertjét, hogy átadhassa kedvesének ajándékát. Adél végigkísérte Bence Szombat esti láz!-ban való szereplését: elkísérte próbákra, támogatta párját mindenben. Azon a nyáron még egy közös nyaraláson is részt vettek, amiről képet is posztolt Bence a különböző közösségi oldalakon. Úgy tűnt minden rendben van közöttük.

instagram: @benistenes

A látszat néha csal

Még a nyaralásuk előtt a sztárpár férfi tagja részt vett egy hazai zenei fesztiválon, amelyről képeket is posztolt. A kompromittáló képek láttán Adél szinte forrt a dühtől, ugyanis kedvesét Palvin Barbi puszilgatta az egyik képen, míg a másikon szerelme egy idegen leányzó mellét fogdosta. Ám úgy tűnt Bencének egyik kép sem jelentett sokat, és ezt a féltékenységi problémát könnyen meg tudták oldani.

NLCafé

Az igazi baj akkor kezdődött, amikor elmúlt a nyár, mindketten belevetették magukat a munkába. Bence egyre több műsort kapott, egyre több helyen kellett megfelelnie, Adél pedig zenei karrierjét egyengette. Majd az X-faktor 4. évada idején lehetőséget kaptak egy közös műsorvezetésre, amely kezdetben jónak tűnt, de akkor még nem sejthették, hogy ez rá fog menni bimbózó szerelmükre. Még abban az évben, 2013 októberében szakítottak, amelyet szintén a Fókuszban jelentettek be. Úgy látszott, hogy Bence könnyen túlteszi majd magát a vörös hajú szépségen, ám egyértelmű volt, hogy Adélnak ez nem lesz olyan egyszerű.

Csak barátok? – Na persze!

Szétválásuk után továbbra is sok időt töltöttek együtt, de tagadták, hogy több lenne köztük barátságnál. Ám 2014 májusában Bence egy igen félreérthető képet osztott meg rajongóival, mely után egyből elkezdődtek a találgatások.

instagram: @benistenes

A kép közzététele után a műsorvezető igyekezte megmagyarázni az egyik lapnak, hogy nem alkotnak egy párt, csupán csak barátok, és sok időt töltenek együtt egyrészt, mert egy helyen dolgoznak, másrészt mert emberileg nagyon szeretik egymást. Adél megerősítette Bence lapnak adott interjúját, így a találgatások elültek, és mindenki örült, hogy legalább barátokként megmaradtak egymásnak – legalábbis egy darabig.

2014 őszén végül bevallották, hogy ismét dúl a szerelem közöttük, de tanulva hibáikból, ezúttal kihagynák a médiát magánéletükből.

Boldogság

Úgy tűnt, a szakítások tengere után végre szilárd talajra ért románcuk, végre harmóniában éltek és nagyon boldogok együtt – és ez azóta is tart. Bár 2015-ben mindketten gőzerővel dolgoztak, igyekeztek odafigyelni egymásra, arra, hogy minél több időt tudjanak együtt tölteni, hogy ne kövessék el ismét azokat a hibákat, mint korábban. Abban az évben Thaiföldre utaztak, hogy kipihenjék az év fáradalmait.

Ősszel bejelentették a gólyahírt: a 21 éves énekesnő első gyermekükkel várandós. Mindkettőjüket meglepte a hír, mert bár Bence pedzegette szerelmének a babatémát, 7 évvel fiatalabb kedvese még korainak találta. Ennek ellenére nagyon boldogok voltak a hír hallatán, és izgatottan várták gyermekük születését. Megfogadták, hogy megadnak neki mindent, amit csak tudnak, elsősorban egy szerető, teljes család képét. Tudniillik a sztárpár mindkét tagja apa nélkül nőtt fel, és egyikőjük sem kívánta ezt az érzést átadni kisfiuknak.

instagram: @benistenes

2016. május 4-én jelentette be a pár közösségi oldalaikon, hogy világöa jött első kisfiuk: Istenes Nátán.

instagram: @adelcsobot

Az igazi love story újabb szállal bővült, amikor Bence megkérte Adél kezét. 2017. szeptember 15-én Adél örömmel osztotta meg a nagyvilággal, hogy természetesen IGEN-t mondott!

instagram: @adelcsobot

Időközben Kölnben telepedett le az immár három főre bővülő Istenes-család, és ezzel egy időben belefogtak a vloggerkedésbe. YouTube-csatornájukon bárki végigkövetheti mesébe illő életüket. Szinte mindent megosztanak a nagyérdeművel, többek között a lánykérésről is elárultak néhány információt.

“A világ legboldogabb emberei”

Mindig is nagy családra vágytak, szerettek volna egy kistestvért Nátán mellé. Úgy tűnik, ez hamarabb teljesül, mint ahogy mi azt elgondoltuk: március 7-én robbant a hír, miszerint Adél hasában egy újabb élet cseperedik. Az apuka és anyuka is megosztotta a saját közösségi oldalaikon a gólyahírt, mindkettőjük képaláírásából érződik, szinte kézzel fogható a boldogságuk.

20180307
instagram: @adelcsobot

Szívből gratulálunk a lurkóhoz!