Itt a Burberry 2015-ös őszi/téli Menswear kollekciója

2015. január 12-én végre bemutatásra került a Burberry Prorsum legújabb kollekciója.

Az idei év tökéletesen indulhatott a divat szerelmesei számára, hiszen Christopher Bailey ismét felvonultatta legújabb zseniális kollekcióját. Ez alkalommal a Londoni Kensington Gardens-ben rendezték meg a divatbemutatót.

A Burberry show-k egyik jellegzetessége, hogy élő zenei kíséretet kapnak a felvonuló modellek; ez most sem történt másképp: idén Clare Maguire elbűvölő hangja adta a tökéletes aláfestést.

 

Burberry kép

 

A 2015-ös őszi/téli Menswear kollekció meghatározó elemei vitathatatlanul a kiegészítők. A „tudós” szemüveg és a rojtos sál elengedhetetlen lesz azok számára, akik egy kicsit is szeretnek a divatnak megfelelően öltözködni.

Klasszikus bohémság az, ami jellemzi az egész kollekciót – így fogalmaz a Burberry vezető kreatív igazgatója. A motívumok különféle variációi éppúgy megtalálhatók a kiegészítőkön, mint az ingeken és a sálakon.

A Burberry ismét felvonultatta szinte védjegyévé vált trench kollekcióját, kiegészülve bárány,- és szarvasbőr kabátokkal. Az új kollekció színei között megtalálható a feketecseresznye, tintakék, sötét erdőzöld, okker zöld és cserszín is. A gyapjúkabátok különlegessége, hogy idén levehető báránybőr gallér egészíti ki őket.

Christopher Bailey kollekciójának talán legérdekesebb darabjai kétségkívül azok, amelyeket apró tükördarabokkal látott el. A divatbemutató végén lehulló több száz konfetti is ezt hivatott képviselni; a jelenlévők úgy érezhették, mintha a ruhákon megtalálható tükrök szálltak volna alá a teremben…természetesen némiképp puhább anyagból.

 

Összefoglaló a divatbemutatóról!

 

Mi imádtunk minden darabot. És Ti?