Itt a Catrice új, limitált kollekciója!

Csodálatos limitált kollekcióval rukkolt elő a Catrice Cosmetics. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sminkmárka a francia-osztrák divattervezővel, Marina Hoermanseder-rel összefogva alkotta meg legújabb termékeit, melyek a tervezőnő szerint tökéletesen felkészítenek a tavaszra!

A divattervező elmondása szerint a legújabb, tavaszi ruhakollekciójához híven alkotta meg a sminktermékeket. Éppen emiatt szerepel minden darabon Marina védjegye, az öv motívum.

Szemhéjpaletta

A 11 termékből felépülő kollekció egyik hiányozhatatlan darabja a szemhéjpaletta. A leginkább fagylalt színekre emlékeztető szemhéjfestékek valóban kiválóak lehetnek egy friss, tavaszi smink megteremtésében. A paletta érdekessége, hogy a színek nincsenek elkülönítve, így két színt összekeverve valami igazán újat kaphatunk.

szemhéjpaletta

Krémes pirosító

Egyre többször találkozhatunk stift formába rejtett krémes pirosítóval. Ez az aprócska termék olyan tökéletes pirulásról gondoskodik, amely talán sosem fog csalódást okozni. Nevető mozdulatot utánozva a két orcára kenve, majd picit elegyengetve nagyon szép, üde kinézetet kölcsönöz viselőjének.

Tipp: Ha nem akarsz sok rúzst felvinni, de szeretnél egy kis színt az ajkaidra, kend be a stiftes pirosítóddal, nem fogod megbánni!

krémes pirosító

Rúzsok

Az egész kollekciót végigkíséri az a könnyed báj, amelyet a rózsaszín árnyalatai nyújtanak. Ez nem történt másképp az ajakszínezők esetében sem, hiszen a mindössze két árnyalatban megtalálható termékek mindegyike rózsaszín. A Rose Blossom és Fuchsia’s Flower névre hallgató rúzsok kiválóan illenek a kollekció sugallta nőies képbe.

ajakszínező

Highlighter gyöngyök

A kollekció egyik leglenyűgözőbb darabja a kis gyöngycsomag, amely biztosítja arcunk csillogását. A csak világos árnyalatokat rejtő highlighter első ránézésre magába bolondít minket!

highlighting gyöngyök

Highlighter ecset

Ha már a gyöngyök bekerültek a kollekcióba, akkor egy ecset is dukál a csomagba, nem igaz? Szerencsére nem kell más márka ecsetei között kutatnunk hosszasan, hiszen a Catrice erről is gondoskodik!

higlighting ecset

Körömlakkok

Mivel a márka körömlakkokkal is foglalkozik, Marina ezen a területen is megmutathatta egyedi stílusát. A 4 színben pompázó körömlakk kollekció mindegyike frissességet sugároz, így megfelelően kiegészíti a limitált kiadás többi darabját. Újdonságként megtalálhatjuk a narancssárga és a kék színeket, amelyek a többi termékben nem bukkantak fel.

körömlakkok

Neszeszer

Annak érdekében, hogy minden beszerzett terméket együtt tudjunk tárolni, a kollekció része egy púderrózsaszín neszeszer is. A termékek mindegyikén megjelenő öv motívum itt sem maradt el, ennek köszönhetően valóban nagy összhangot alkot a sminkekkel.

sminktáska

A kollekció Magyarországon már fellelhető a Rossman drogéria üzleteiben, illetve április közepétől a Müller boltokban is megtalálhatóak lesznek a termékek.