Izgalmas együttműködés a Bobbi Brown, Katie Holmes és Jeanne Yang között, valamint sok-sok újdonság

Az egyik legkedveltebb kozmetikai márka történetéről röviden már egyszer beszámoltunk nektek, most azonban egy különleges kollaborációról és újdonságokról adunk hírt.

Az együttműködés 2013 tavaszán kezdődik hirdetések, sajtómegjelenések formájában. Továbbá Bobbi lesz a vezető sminkmestere a 2013 tavaszi/nyári Holmes & Yang márka divatbemutatójának, melynek névadói Katie Holmes és a híres stylist, Jeanne Yang.

“Ez egy nagyon izgalmas időszak a Bobbi Brown Cosmetics számára és izgatottan várjuk, hogy elkezdjük a Katie-vel való közös munkát” mondja Maureen Case, a  Bobbi Brown Cosmetics elnöke “Biztosak vagyunk benne, hogy ez az együttműködés gyümölcsöző lesz, sok erős, okos, magabiztos nővel bővül majd a profilunk és sok új vásárlóval tudjuk megismertetni a márkát.”

 

“Katie Holmes megtestesíti a modern ‘Bobbi nőt’… úgy gondolok rá, mint napjaink Ali McGraw-jára, akit mindig is csodáltam” mondja Bobbi Brown, “Katie klasszikus, természetes szépség, üzletasszony és családanya. Amikor találkoztam vele, egyből éreztem, hogy ő jó választás lenne a márkám reprezentálására. Azonnal jó kapcsolat alakult ki köztünk, mivel nagyon sok közös van bennünk.”

 

“Bobbi rendkívüli személyiség és a Bobbi Brown Cosmetics egy olyan cég, amihez mi, mint nők, mindannyian bizalommal fordulunk. Elérhető sminkeket készítenek, melyektől azonnal csinosabbnak érezzük magunkat” mondja Holmes “Néha csak egy rúzs vagy egy pirosító is elég ahhoz, hogy magabiztosnak érezzük magunkat és megtegyük azt, amit tudjuk, hogy meg kell tennünk. A smink szerintem egy nagyon erős kifejezőeszköz és izgatott vagyok amiatt, hogy része lehetek ennek a márkának.”

Mi nagyon örülünk engem a kollaborációnak és kíváncsiak vagyunk, hogy mi sül ki belőle?!

Most pedig következzen egy pár újdonság. Először is vegyünk szemügyre Bobbi Brown új alapozóját a Long-Wear Even Finish Foundation-t. Jól tudjuk, hogy sok olyan long-wear alapozó van, ami nagyon látszódik a bőrön, és a hatása nagyon maszk-szerű. Személyes kedvenceim az ilyen alapozók közül a Clinique Superfit Makeup Oil Free Long Wear Foundation és a MAC Pro Longwear terméke. Kíváncsi vagyok, hogy a márka új tagja vajon eléri-e ezeknek a minőségét? Állítólag 12 órás tartásra számíthatunk közepes fedéssel és  természetes hatással. Külön jó pont, hogy az alapozó olyan nőknek lett kifejlesztve, akiknek zsírosabb a bőrük vagy éppen meleg,  párás éghajlaton élnek. Igaz, nálunk már vége a nagy kánikulának, de azért gondoljunk csak a jövő nyárra és az alapozó 18 árnyalatára!

A következő újdonság egy négy összeállításból álló kollekció, amelyet Bobbi Brown hetedik, egyben legújabb könyve ihletett, amely a Pretty Powerful Beauty Stories címet viseli. Így alkotta meg a márka az Uber Basics kollekciót, melyben minden nő megtalálhatja a szívéhez legközelebb álló variációt. Mindegyik szettben van egy matt- és egy csillogó hatású szemhéjpúder, egy pirosító, egy rúzs és egy szájfény. Aki pedig még csak most gondolkodik azon, hogy beszerezzen néhány sminkterméket és elkezdje sminkelni magát, annak bátran merem ajánlani ezeket a kombinációkat, hiszen megbízható, könnyen kezelhető termékekről van szó, gyönyörű árnyalatokkal felruházva.:)