Júniusi lookbook- Stradivarius vs. Bershka

Mindenki nagy örömére, megérkezett a remélhetőleg jó forró nyár, végre nem kabátban, pulóverben kell járkálni, hanem előkerülnek a lenge ruhák, rövidnadrágok, szoknyák, ujjatlanok, és végül, de nem utolsó sorban a fürdőrucik is ! :)

Ha az elmúlt esztendők nyarait áttekintjük valójában mindig volt valami épp aktuális ” nagy divat” . Tavaly behódoltunk a maxi ruháknak, azelőtt a csipke ütötte fel a fejét és még sorolhatnánk az évről évre feltűnő újdonságokat. Azonban az idén nagyon új trendekről nem igen számolhatunk be, egy-két must have darab, mint például a korall színű ruhák/kiegészítők, és a farmer felsők kapnak nagyobb szerepet. Azonban ami az idei nyárban igazán szép, hogy bármit hordhatsz bárhogyan. Legyen az magasderekú- vagy csipőnadrág, ruha, pöttyös minta, csíkos, extrán kivágott vagy szétszabdalt, biztos sikered van! Most pedig nézzük meg két nemzetközi üzletlánc, a Bershka és a Stradivarius júniusi lookbookját, egy kis nyár eleji vásárlási inspirációként!

Bershka:

 

Stradivarius:

Bár az alaptéma nagyjából hasonló, a nyári trendekből kiindulva, míg a Bershka az extrém, feltűnő darabokat hozta piacra, a Stradivarius megmaradt a maga kis álomvilágában a csipkés lenge ruhákkal, illetve néhány feltűnőbb mintával. Ti melyiket kedvelitek jobban? :)

Egy jó tipp még a nyárra, bár mindegy milyen mintájú, vagy színű a ruhád, mindig maradj könnyed, stílusos és használjátok ki ezt a remek időt a merész darabokra! :) Barna színű bőrön még mindig a fehér a legszebb! :) Nem utolsó sorban, ne felejtsétek el a hónap végén a szezon végi leárazásokat, ahol akár kedvenc darabodhoz is olcsóbban juthatsz hozzá! :)