Kaia Gerber legjobb szettjei

Tipikus esete annak, amikor az alma nem esik messze a fájától. Bár Kaia még csak 16 éves, máris édesanyja, Cindy Crawford babérjaira tör, és a modell szakmában tevékenykedik.

Ám nem csak a kifutókon vonul a legjobban összerakott outfitekben, hanem a mindennapjai során is. Fiatal kora ellenére rengeteget tanulhatunk tőle, úgyhogy mutatjuk is a legjobb szettjeit.

Éljenek a minták!

Bár a legtöbben azt tanácsolják, hogy kerüljük a feltűnő minták halmozását, azért vannak kivételek, amikor igenis nagyon ütős lehet a megjelenésünk. Egy nagyon rövid, csipkével díszített ruhát választott, amely már önmagában is elég feltűnő, de mindezt feldobta egy mintás, a ruhától hosszabb kabáttal! A végeredmény? Zseniális!

kg

 Az örök fekete

Nem, most nem a kis feketéről van szó, csupán a színről. Tetőtől talpig feketébe bújni igenis nagyon jó és stílusos döntés! A szett nagyon unalmas lehetne, de a kabáton végigfutó vonalak és az ezüst szín remekül feldobja az egyhangú feketét, ami a nyakláncon is visszaköszön.

kg2

Kevert

A pöttyös kis ruha egy kicsit retró hatást kelt, amit tovább fokoz a majdnem kerek lencséjű napszemüveg is. Ennek megtörésére Kaia egy feltűnő, fekete bakancsot választott, így máris oda a bájos összkép. Jól csinálta! A karika fülbevaló színben és formában is tökéletes választás, nem mellesleg szuperül is áll neki.

kg1

Fényes és elegáns

Ha hivatalos eseményen kell megjelennie, akkor is tökéletesen választ. Ez a bársony hatású fekete ruha a díszítés nélkül elég unalmas és kissé nagymamás lenne, de ezekkel az arany motívumokkal egy csapásra alkalmi ruhává avanzsálódott. Mivel önmagában is elég feltűnő, kiegészítőket sem viselt hozzá és a cipő is visszafogott darab. Szép munka!

kg5

Rózsaszín-láz

A mi kedvenc szettünk egyértelműen ez! Egyszerre retró és modern, tökéletes egyveleg. A rózsaszín kabátot hagyta érvényesülni, ezért fekete nadrágot és bézs garbót húzott hozzá, hogy semmi ne vonja el róla a figyelmet. A sapka viszont annyira retró, hogy muszáj kiemelni! A bakancs remek választás a bőr nadrághoz, mi sem tudtunk volna tökéletesebb lábbelit választani ehhez az outfithez.

kg4

Basic

Azért ő is csak egy tinédzser és néha szeret olyan szettekbe bújni, mint bárki más. A farmer+fehér póló+bőrdzseki egy mai alap szett kellékei, de Kaia gondoskodott róla, hogy kicsit feltűnő legyen. Feldobott hozzá egy láncos, arany színű övet, amely a kabát fém részleteivel harmonizál. A csizma pedig: must have!

kg6