Kaley Cuoco varázslatos esküvője

Penny! Penny! Penny! Ugye neked is ismerősen csengenek Sheldon Cooper szavai az Agymenőkből? Ha igen, akkor nagy valószínűséggel te is imádtad Kaley karakterét és hamar felismerted, hogy egy rendkívül életvidám lányról van szó, akit érdemes követni.

Kaleynek ez már a második házassága, 2015-ben, kétévnyi házasság után vált el előző férjétől, Ryan Sweeting teniszezőtől. Akkor kibékíthetetlen ellentétekre hivatkoztak, de a hírek szerint a férfi gyógyszerfüggősége állt a háttérben. Szerencsére a szomorú időszaknak hamar vége lett, hiszen ezt követően ismerkedett meg szerelmével, Karl Cook műlovaglóval, aki tavaly novemberben kérte meg a lány kezét. Érdemes követni őket Instagramon, mert nagyon érzelmes, de ugyanakkor vicces posztjaik is vannak, amik mind arról tesznek tanúbizonyságot, hogy mennyire imádják egymást. Az eljegyzést követő megható pillanatokat pedig szerencsére meg is örökítették, amit aztán örömmel megosztottak a követőikkel.

Still crying 💍 every part of this night has been perfection just like you @mrtankcook I love you forever!

748.9k Likes, 20.3k Comments – @normancook on Instagram: “Still crying 💍 every part of this night has been perfection just like you @mrtankcook I love you…”

Kaley második esküvője maga a megvalósult álom: minden részletében tökéletes, a boldogság pedig csak úgy sugárzik róluk.

A ruha

A boldogító igen kimondására San Diegoban kerítettek sort, aki pedig összeadta őket az nem más volt, mint Kaley testvére. Bohókásra, ám mégis érzelmesre sikeredett a ceremónia, melyen Kaley egy igazi csipkecsoda Reem Acra ruhában jelent meg, egy vállat takaró, földig érő stólával.

Happy ever forever 💏 🐶 wearing custom @reemacra in my dream cape and @jenniferbehr in my hair!.. 💫 @claudcraig 📷

536.3k Likes, 2,291 Comments – @normancook on Instagram: “Happy ever forever 💏 🐶 wearing custom @reemacra in my dream cape and @jenniferbehr in my hair!.. 💫…”

No de nem egész este ebben a ruhában bulizott ám a színésznő… Nézzétek csak, milyen különleges kezeslábast választott az éjszaka áttombolására! Ennek tervezője egyébként Tadashi Shoji volt.

Ok let’s party!!! #kcsquared 💋 💕

678.3k Likes, 3,261 Comments – @normancook on Instagram: “Ok let’s party!!! #kcsquared 💋 💕”

A jobbnál jobb ruháknak itt még nincs vége, hiszen az esküvő után posztoltak egy nagyon menő farmerdzsekis képet is magukról, ezzel is erősítve egységüket: a kabáton az “örökké együtt” mondat, valamint az általuk kitalált “KCSQUARED2″kifejezés szerepel, ami egyébként az esküvő hashtagje és logója is lett egyben.

Threw a little intimate gathering last night 🤷🏼‍♀️🤪 #kcsquared

315.1k Likes, 837 Comments – @normancook on Instagram: “Threw a little intimate gathering last night 🤷🏼‍♀️🤪 #kcsquared”

A szertartás és a lagzi

Ahogy azt már említettük is, Kaley testvére, Briana volt a ceremóniamester, így övé volt a dicsőség, hogy összeadja a szerelmespárt. Jó amerikai szokásokhoz híven gyönyörű fogadalmat is tettek egymásnak, ahol persze szem nem maradt szárazon…

The most sweet vows 😍😍😍 #kcsquared @normancook @mrtankcook And the wishes from the crew💕 @jamiemakeup @christinesymondshair @daniela_viviana @bradgoreski

5,434 Likes, 52 Comments – #kaleyscrew (@kaley_cuoco_fan_) on Instagram: “The most sweet vows 😍😍😍 #kcsquared @normancook @mrtankcook And the wishes from the crew💕…”

A bulin aztán úgy tűnik, fergeteges lehetett a hangulat, és mindenki jól érezte magát ezen a csodaszép helyszínen. Sorra posztoltak az Agymenők sztárjai is, természetesen ők is a meghívottak között szerepeltek a vendéglistán. Kaley pedig természetesen nem sokat teketóriázott azon, hogy illik-e partizni a csipkecsoda kezeslábasban strandpapuccsal kombinálva…:)

Go girl🎉 What movements!🔥 Swipe the the sweetest dance😍 #kcsquared @normancook @mrtankcook

1,709 Likes, 14 Comments – #kaleyscrew (@kaley_cuoco_fan_) on Instagram: “Go girl🎉 What movements!🔥 Swipe the the sweetest dance😍 #kcsquared @normancook @mrtankcook”

A dekoráció

Ez természetesen maga volt a csoda. Elképesztő vintage hangulatú, ám mégis modern összhatású asztalokon szolgálták fel az ételeket, csillagos égboltot elevenítettek meg a mennyezeten, és életük egyik legfontosabb helyét, a lovasistállót is gyönyörűen kidekorálták.

Ha pedig ez még mindig nem lett volna elég valakinek, akkor szórakozhatott látványos tűzhányó show-n, vagy éppen fotózkodhatott a fényárban úszó pavilon alatt.

@normancook + @mrtankcook it was like capturing a dream ✨Wedding film coming soon #kcsquared #truelove #enjetmedia

6,171 Likes, 51 Comments – Enjet Media (@enjetmedia) on Instagram: “@normancook + @mrtankcook it was like capturing a dream ✨Wedding film coming soon #kcsquared…”

Nászajándék és nászút

Ritkán hallani ennyire önzetlen és nagylelkű dolgot, mint amit Kaley és Karl talált ki. Nászajándékba nem pénzt kértek, hanem arra kérték a vendégeket, hogy az erre szánt összeget adományozzák cicáknak vagy kutyáknak a Paw Works szervezeten belül, illetve tárgyi ajándékok helyett nekik vegyenek meg mindent, amire csak szükségük lehet. Szerintünk ez nagyon szép gesztus, ráadásul az ő lelkük is száz százalékig benne van ebben, hiszen köztudottan nagyon nagy állatbarátok.

Az álomesküvő sajnos nem végződött álom nászúttal, ugyanis a jóban-rosszban kimondása után szinte azonnal eljött a rossz rész. Hogy mi történt pontosan Kaley-vel az nem derült ki, de az biztos, hogy vállműtét lett az eltervezett nászút helyett. Karl persze poénosan fogja fel az egészet és a létező összes szituációban viccet csinál feleségéből, de azt azért mindig hozzáteszi, hogy nagyon nagyon szereti…:)

Everyone has their own version of a newlywed glow….well @normancook yours is memorable😳 #shouldersurgeryhoneymoon

60 ezer kedvelés, 710 hozzászólás – Karl Cook (@mrtankcook) Instagram-hozzászólása: “Everyone has their own version of a newlywed glow….well @normancook yours is memorable😳…”

Végezetül pedig itt egy kis összefoglaló az esküvőről, ahol még sok érdekes apróságot fedezhetsz fel kettejük nagy napjáról. Mi csak azt kívánjuk nekik, hogy legyenek mindig ennyire vidámak és végtelenül boldogok, mint amilyenek most!

Here’s a sneak peak into our special wedding! Thank you @enjetmedia @enjettiff @laurentatumevents for making our dreams come to life 👰🏼 🎩 #kcsquared

270 ezer kedvelés, 7,710 hozzászólás – @normancook Instagram-bejegyzésének megtekintése: „Here’s a sneak peak into our special wedding! Thank you @enjetmedia @enjettiff @laurentatumevents…”