Kapcsolatfejlesztő sportos randi ötletek

Több okból is fontos lehet a sport egy pár életében: szerencsés esetben mindkét félnek fontos a mozgás és a test egészséges karbantartása, így egy ilyen jellegű közös program inkább szórakozásként könyvelhető el, és nem kell, hogy csak a konditermi súlyok emelgetésében merüljön ki.

Akár a kapcsolat elején jártok, akár már “régi motorosok” vagytok, jobb ötletet nem is találhatnátok ki, mint hogy a szokásos “mozi-vacsi-süti” randik helyett néha beiktassatok egy-két olyan programot, ami nem csak a lelketeknek, hanem a testeteknek is jót tesz. Sokan nagyon sokáig nem találják azt a közös programot, amit kizárólag ketten csinálnak és csak az övék, kiiktatva a barátokat és úgy nagyjából az egész világot. Az itt összeállított programok némelyike nagyon jó szórakozást nyújt, de van köztük olyan is, ahol lehetőség adódik a hatalmas beszélgetésekre, így nem csak jól érzitek magatokat, de hatalmas pozitív löketet adtok a szerelmeteknek is.

9560c2754debd761d5d2a14b7b98927f

Túrázzatok!

Az egyik legjobb programnak tartom, mert mi magunk is űzzük a párommal. Meséltünk nektek már a Kéktúráról, és ajánlottunk is már fantasztikus túra útvonalakat a főváros környékén itt például. Abszolút olyan dolog, ami ugyanolyan szuper tud lenni kettesben, mint egy nagyobb társasággal. Gyakorlatilag egymásra vagytok utalva 6-8 órán keresztül, nagyon jókat tudtok beszélgetni, miközben Magyarország meseszép tájait járjátok be egy kis térkép vagy GPS segítségével. Ha minden rendben van köztetek, akkor ezt hatalmas élményként fogjátok megélni, nem pedig úgy, hogy mégis mit lehet kezdeni egymással ennyi időn keresztül.

dc6f62d07eb48e9dbfbc48fdcb31c6a2

Biciklizzetek!

Ha nem rendelkeztek saját bringával, az sem lehet kifogás, hiszen nincs olyan város, ahol ne lehetne bérelni. Szintén remek lehetőség arra, hogy egy kicsit elvonuljatok a külvilág elől, és hegyen-völgyön át tekerjétek ki magatokból a hétköznapi őrületet. Nézzetek ki egy aranyos kis szomszédos városkát, vagy egy csodaszép természetközeli helyet, tűzzetek ki egy célt magatok elé, és csapjatok bele a randiba. Húsz-harminc kilométert simán le lehet tekerni kezdőként is viszonylag sík terepen. Ki tudja, lehet, hogy a végén annyira rákaptok, hogy idővel körbetekeritek majd a Balatont is?

0826205a8f863001fedc667f5cdcf4e5

Készüljetek közösen egy futóversenyre!

No persze nem az aranyérem a cél, hanem a részvétel, és a közös felkészülés. A fővárosban számos nagy megmozdulás van, ahol több ezren indulnak el megmérettetni magukat: miért ne lehetnétek ti is köztük? Vannak kisebb-nagyobb távok, szóval bőven tudtok miből válogatni a képességeiteknek megfelelően. A legszebb az egészben a közös futás és felkészülés izgalma, majd a kitűzött sikerélmény megélése. Egy párkapcsolat nem tud életben maradni célok nélkül, legyen hát egy közeli cél elérése valami olyan dolog, amibe közösen fektetitek az energiáitokat. Ki tudja, lehet, hogy nem is lenne olyan nehéz ketten együtt lefutni azt a félmaratont?

02bd4bad9fa365565249c9f3d35c295e

Táncoljatok!

Ugye, hogy erre nem is gondoltál volna, amikor végigvetted magadban a lehetséges sportokat? Pedig ha valamivel, akkor az intenzív tánccal bizony lehet égetni a kalóriákat. A lényeg viszont az az intim helyzet, amit a másik közelsége és a tánc gyönyörű mozdulatai megteremtenek. A férfi vezet, a nő követi őt, az egész megkövetel egy bizalmat, ami még csodálatosabbá válik az által, hogy szeretitek egymást. Mindenki megtanulja a saját szerepét a koreográfiában, és a végén élvezitek az összecsiszolódásotok gyümölcsét – keresve sem lehetne ennél szebb szituációt teremteni férfi és nő között.

6a4b3b377fb8a268271027863fd0c1c6

A képek forrása: Pinterest