Katie Holmes, mint divatdiktátor?!

Tom Cruise párjaként ismerte meg az egész világ, de Holmes kisasszony már jóval előtte is a vörös szőnyegen lépdelt. Igaz, akkoriban még szinte kislány volt, így nem is volt saját kiforrott stílusa. Ám azóta felnőtt…A dolgos hétköznapokban is csinosan öltözködik, nem fél egy darabot többször felvenni, ugyanakkor, a bemutatókon és egyéb megjelenéseken úgy néz ki, mint egy istennő. Szépségét többen is felfedezték már, Gap, Miu Miu, Ann Taylor, csak hogy pár márkát említsek. Mindezek mellett rengeteg magazinnak is pózolt.

Katie-Holmes-grass-flowers-outdoor-photography-1333x2000

Itt még bájos tini lány. Annak idején a Dawson és a haverok jelentette neki az ismertséget. Ám a következő képen már a H.Stern márka arcaként domborít, és szebb, mint valaha!

Katie_Holmes_2012

Úgy gondolta ez neki nem elég, és stylistjával Jeanne Yanggal 2009-ben Holmes & Yang névvel megalapították saját brandjüket. Valamiért eddig nem kapott túl nagy reklámot a márka, de azért így is akadnak hódolói, például Heidi Klum. Az úgy nevezett nagy áttörést a New York-i divathétre táblázták be. És hogy mit várhatunk tőlük? Nos a honlapjukon az olvasható, hogy szeretnének könnyű, időtlen darabokat alkotni, melyet éjjel- nappal lehet viselni, a hétköznapoktól kezdve, a munkán át, egészen a koktél partikig. A Lookbook szintén megtalálható a márka honlapján. Ebből kiindulva nem rossz első ránézésre, és bízva Katie stílusérzékében a folytatás is megfelelő lesz.

holmes-yang