Kezdjetek bele valami újba – 6 hobbi tipp pároknak

Sokszor halljuk, hogy egy kapcsolatot gondosan kell ápolni ahhoz, hogy hosszú évek után is jól funkcionáljon, hiszen a közös sorozatnézős esték is egy idő után monotonná tudnak válni.

Belekezdeni egy új dologba mindig izgalmas, ezért itt az ideje, hogy találjatok egy olyan új tevékenységet, amelyben mind a ketten ki tudtok teljesedni.

Közös edzés

Ha a decemberi nagy falatozások után szeretnétek visszanyerni a régi formát, avagy ha csak az egészségetek érdekében kezdenétek bele a sportolásba, tegyétek azt közösen! Kocogjatok, fussatok, végezzetek súlyzós edzést vagy intervall tréninget, a lényeg azon van, hogy ezt együtt tegyétek, és hogy olyan mozgásformát találjatok, amely mindkettőtöknek megfelel (gondolunk most arra, hogy Pilates-re nem feltétlenül kell elrángatnod).

Couple GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Couple GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Gasztronómiai utazás

Ki ne szeretné a hasát, viszont egy étel elkészítésének a folyamatában legalább annyi élmény lakozik, mint az elfogyasztásában. Váljatok egymás mellett mesterszakáccsá, időközönként a szabadnapokon válasszatok ki egy extrémebb ételt és készítsétek el együtt! Azt már ugye nem kell mondanunk, hogy főzés mellé indokoltan jár a bor…

Hard Candy GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Hard Candy GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Kiránduljatok!

Nem kell feltétlenül egzotikus országok tengerpartjain múlatni az időt ahhoz, hogy új tájakat fedezzen fel az ember. Elég ellátogatni egy új városba, vagy akár sétálni egy hosszút a közeli mezőkön, erdőben, folyóparton vagy átugrani egy szomszédos országba hosszúhétvégézni.

Car Forest GIF by Midas France – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Midas France GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

 

Újítsátok fel otthonotokat!

Tökéletes elfoglaltság, ha már összebútoroztatok vagy ha a közeli tervek között szerepel, hisz, mint tudjuk, valami mindig zavar: legyen az egy lepattogott falfesték, egy törött csempe vagy csak a bútorok rossz elrendezése. Az apróbb feladatok elvégzésére, amit magatok is el tudtok végezni, felesleges szakembert hívni, vágjatok bele, szánjatok rá elég időt és szépítsétek otthonotokat!

Married Life GIF by Disney Pixar – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Disney Pixar GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Barkácsolás

Az előbbihez hasonló módon tűzzetek ki magatok elé egy projectet, és valósítsátok meg együtt. Legyen az egy Pinteresten látott fából készült gyertyatartó vagy fogas, vagy bármilyen kreatív ötlet, amelynek a véghezvitelében mindketten örömötöket lelitek.

Hack My Life Fun GIF by truTV – Find & Share on GIPHY

Discover & share this truTV GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Legyetek borszakértők!

Biztos mindenkinek megvan az a rész az HIMYM-ből, amikor Lillyék úgy döntenek, hogy komoly párokkal fognak barátkozni és megszerveznek egy otthoni borkóstolást. Na, nem kell, hogy olyan rosszul süljön el az eset, a dolog lényege, hogy meghatározott időközönként kipróbáltok egy új fajta bort, majd egy kicsit utánanézelődtök interneten, hogy az éppen aktuális fajta mi fán, vagyis milyen tőkén terem.

Drunk Old Christine GIF by TV Land – Find & Share on GIPHY

Discover & share this TV Land GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

A képek forrása: giphy.com