Ki is az a Ruby Rose?

Ruby Rose leginkább a számtalan tetoválásáról és az ausztrál MTV-ben végzett munkájáról ismert, de az ausztrál fotómodell és kezdő színésznőnek saját divatmárkája is van, emellett pedig szerepelt már egy modell-tehetségkutatóban is.

A 29 éves Ruby Rose a fentiek mellett még Dj-skedik és jelenleg ő a Maybelline New York arcra Ausztráliában. Ismerjétek meg közelebbről ezt a gyönyörű lányt, hisz 12 tény jön róla.

#1.

Ruby Rose Langenheim1986. március 20-án Melbourne-ben született, Katia Langenheim, az édesanyja egyedülálló anya és művész, aki körbe utazta a lányával egész Ausztráliát, még mielőtt letelepedtek volna Melbourne-ban. Egy kis plusz, hogy híres boxoló, Lionel Rose pedig a keresztapja volt.

#2.

Ruby a University High School-on és a Footscray City College-ban folytatta a tanulmányait.

#3.

Akkor lett híres, amikor részt vett a Girlfriend modell válogatáson 2002-ben, ahol a második helyezést érte el – az első helyet Catherine McNeil szerezte meg, akivel később eljegyezték egymást. A kapcsolat végül felbomlott.

226cc2f4f6b2aa01_cmrr

#4.

Elmondása szerint jelenleg jobban élvezi az ausztrál MTV VJ-ként, mint modellként.  “Egy modellen mindig meg akarnak változtatni valamit. Mindig egy kicsit vékonyabb, kicsit magasabb, kicsit csinosabb modellt akarnak, de az MTV azt akarja, hogy önmagadat add … semmit nem kell cenzúrázni és semmihez vagy senkihez nem kell igazodni”. – nyilatkozta egyszer.

#5.

A legkedveltebb női személyiségnek járó ASTRA-díjat 2009é-ben elnyerte Rose. Ezután Kenyába utazott egy kis jótékonysági munkára és szerepelt a Talkin’ ‘Bout Your Generation első epizódjában a komikus Josh Thomas oldalán.

#6.

A The 7pm Project-et, egy ausztrál televíziós hírműsort vezetett 2009-ben, de később távozott, hogy a saját terveivel foglalkozhasson.

#7.

Ultimate School Musical-t vezette 2010-ben, ő tudósított a Foxtel Mardi Gras-ról is három egymást követő éven át, ahogyan a 2010-es vancouveri téli olimpiai játékokról is.

#8.

Ruby-t a filmezés is nagyon vonza, ezt bizonyítja, hogy 2013-ban Christina Ricci mellett játszott az Around the Block című filmben, valamit epizód szerepet kapott a Mr and Mrs Murder című sorozatban. 2014-ben a Silent Night című filmet forgatta.

#9.

2010-ben együtt dolgozott az ausztrál divatcéggel, a Milk& Honey-val, hogy olyan ruhákat hozzanak létre, amik megtestesítik Ruby egyéni stílusát és személyiségét. A Milk and Honey Designed by Ruby Rose kollekcióban található koptatott farmer, bőrdzseki és egyedi mintájú trikó, viszont ezeket csak Ausztráliában forgalmazzák.

#10.

2014. július 17-én jelent meg a Break Free című rövidfilmje, amelyben nőies nőből erősen tetovált férfivá alakult át.

#11.

2014 március 18-án bejelentette, hogy hivatalosan is eljegyezte magát Phoebe Dahllal.

article-2617401-1D7CA51C00000578-95_634x834

#12.

Szemlátomást imádja a rövid haját, amit örömmel dob fel kis felnyirásokkal.

Zárásként pedig itt egy kis galéria Rose-ról :)