Ki is az a Taylor Kitsch?

Nem elég, hogy motorozik és sportol a szabadidejében, még modellkedik is. A 34 éves kanadai színészről tudhattok meg 15 tényt a következő cikkben.

Igen, ő Taylor Kitsch! Jól olvastátok, ez minden egyben. Tartsatok velünk és ismerjétek meg kicsit jobban!

#1.

Taylor Kitsch 1981. április 8-án született Kelowna-ban. Édesanyja egyedül nevelte fel őt és még rajta kívül 4 testvérét, hisz az édesapjuk elhagyta őket. Édesanyja által lett a Taylor-ból Tay a beceneve, amit egészen mostanáig használ.

#2.

Egészen három éves kora óta sportol, gyerekkori álma volt az, hogy profi hoki játékos legyen. Valószínűleg itt kezdődött a sport iránti szeretete.

#3.

16 éves korában kezdett el játszani a Langley Hornets hoki csapatában, viszont 4 évessel később, 20 éves korában le kellett mondani a sportolói álmairól egy térdsérülés miatt.

#4.

Közgazdaságtant a Lethbridge Egyetemen tanult, azelőtt még mikor egy állítólagos szerződés miatt az IMG Models New York-ba hívta. Alig kapott kezdetben munkát, nem ment minden simán, olyannyira, hogy elmondása szerint többször is arra kényszerült, hogy metrómegállókban kellett aludnia. Pár hónapig gyakorlatilag hajléktalanként élt New York-ban, de többnyire egy barátjánál aludt. Ugyanitt később  kicsit visszatérve a sportolói álmához, személyi edzőként tevékenykedett, konditermekben dolgozott. Emellett pedig számos meghallgatásra járt és színészetet tanult Sheila Gray-nél.

#5.

2004-ben eljött az ideje, mivel modell karrierje beindult miután Los Angeles-be költözött, itt már a producerek is felfigyeltek rá.

2004

#6.

2006 igazi áttörés volt számára, hisz Tim Riggins szerepét a ,,Friday Night Lights- Tiszta szívvel foci” című sorozatba úgy kapta meg, hogy szerepet kapott a ,,Testvériség” című horrorfilmben, az NBC producerei pedig így fedezték fel és egy meghallgatás nyert ügye volt. Tim Riggins szerepe hozta meg számára a kellő hírnevet, így lehetősége lett nagyobb produkciókban is részt venni.

2006

#7.

Az ,,X-men kezdetek: Farkas”  című filmben Gambit szerepére 2008-ban szerződött le. Saját elmondása szerint nagyon megszerette a karaktert, és örülne, ha egyszer újra a bőrébe bújhatna. Hugh Jackman-el ezen a forgatáson találkozott először, akivel a mai napig jó barátok.

#8.

2009-ben a ,,Bang bang klubban” című filmben kapott szerepet, amiről azt érdemes tudni, hogy egy igaz történet alapján íródott történelmi dráma, amit Dél-Afrikában forgattak. Mindössze 2 hónap alatt Kevin Carter szerepéért több mint 15 kg-ot fogyott.

2009

#9.

2012 a főszerepek éve volt számára, ugyanis februárban a ,,John Carter”-ben alakította a főhőst, majd nyáron jelent meg a ,,Csatahajó” című akciófilmje, melyben együtt játszhatott Alexander Skarsgard-al, Liam Neeson-el és Rihanna-al. Év végén pedig a ,,Vadállatok” című thrillerben láthattuk.

#10.

2013-ban a ,,The Grand Seduction” című remake-ben, és a ,,Túlélő” című akciófilmben szerepelt, utóbbi egyébként egy igaz történeten alapuló film.

#11.

Ryan Murphy által rendezett 2014-es a ,,The Normal Heart” (Igaz szívvel) című drámában is elvarázsolt minket.

2014

#12.

A jobb csípőjén van egy „No Regrets” feliratú tetoválás szuahéli nyelven.

#13.

A sport még mindig fontos szerepet tölt be az életében, a motorozás éppúgy kikapcsolja mint a csónakázás. A testmozgás mellett pedig szívesen jár koncertekre is, és hogy egy ilyen sármos férfi milyen zenét szeret? Nos, Taylornál a country műfaja az abszolút befutó.

#14.

Modellként pózolt a Diesel-nek, az A&F-nek és emellett számos címlapot is a magáénak tudhat.

#15.

2015 júniusa óta láthatjuk a True Detective második évadában, ahol egy háborús veteránt alakít, aki jelenleg országúti motoros rendőrként dolgozik.

Mi innen is nagyon sok sikert kívánunk továbbra is Taylor-nak!