Kiegészítők őszre, pasiknak! 2. rész

A múlt héten az idei őszi/téli sapka és sál-trendekről számoltunk be nektek (itt), akkor egészen olcsón megúszhattatok egy-egy mai trendet. Ellenben, ha a cipőkről és a táskákról van szó, sajnos kicsit mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni. Persze, ha az egyik fő szempont a minőség.

 

Cipők

Őszintén be kell vallanom, hogy nagyon nehéz volt kiválasztani 6 darab cipőt, ugyanis köztudott rólam, hogy bármikor képes vagyok megvenni a X. pár cipőt… Őszre, még Ti is bátran választhattok egy szép, kevésbe meleg cipőt, ellenben ha nem szeretnétek megfázni Ti sem, akkor már őszre érdemesebb egy vastagabb darabot beszerezni. A szezon nagy kedvencei a bakancsok, amiket szinte minden fast-fashion boltban kapni lehet már. A megfelelő téli cipő nem olcsó mulatság, de szerintünk érdemesebb befektetni egy drágább lábbelibe, hiszen egy téli cipőt sosem egy szezonra vesz az ember. Köztudott, hogy az átlagtól 10-20%-kal drágább darabok, mindig kiszolgálják a ‘gazdájukat’. Míg el nem felejtjük, a kényes anyagú illetve a beázásra hajlamos cipőket, kezeljétek Ti is speciális, impregnáló szerrel, amit minden nevesebb cipőboltban megtaláltok, cipőtök hálás lesz érte.

 

Táskák

Ahogy a cipőket, úgy a táskákat sem egy szezonra válasszuk. Ennek értelmében próbáljatok Ti is valami klasszikusabb darabot választani, és ne egy trendnek behódolni. Ha a hidegebb hónapokról van szó, akkor előnyben részesítem a bőr táskákat, melyek az esőnek és a fagynak is jobban ellenállnak, mint a szövet illetve vászon darabok. Az idei szezonban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a férfiak körében is a clutch-ok és a document case-ek. Ezek mellett még mindig nagyon kapósak az örök aktatáskák és a szintén klasszikus sport táskák is. A színek terén én inkább a fekete esetleg a barna valamely árnyalatát ajánlom, de egy kirívó bordó document case az összeállításunk ékköve lehet.

Apropó, ha már a táskáknál tartottunk, engedjétek megosztani az én kedvencemet is. Több hete várom, hogy valaki meglepjen ezzel a szegecses Burberry Prosrsum darabbal, ami ‘mindössze’ 2′.

burberry