Kifutó a hétköznapokban: 2016 legjobb szettjei az utcáról

Minden nő tudja, hogy a hétköznapi öltözködés egyfajta verseny, egy kimondatlan megmérettetés. Még ha nem is tudatosan küzdünk nap, mint nap a legjobb szett díjáért, akkor is próbálunk mindig sikkesek és stílusosak maradni. Most bemutatjuk, kedvenc celebjeink hogyan hódították meg az utcákat 2016-ban!

Tavasz

A tavaszi időjárást mindannyian nagyon várjuk, hiszen nem csak a virágok rügyezését vagy a levegő melegedését tartogatja számunkra az új évszak, hanem azt is, hogy megmutathassuk legújabb szettjeinket a nagyvilágnak! A felfrissülő természetben mi, divatőrültek is új erőre kapunk és nekilátunk a nagy gardróbrendezésnek, a tavaszi stílusunk megalkotásának. A sztároknak szerencsére külön emberük van erre a feladatra, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem tesznek meg mindent a legjobb street style szettért. Mint minden évben, idén tavasszal is a divathetek egymásutánja volt az egyik legnagyobb esemény, így hát a tökéletes utcai szettek ezekben a hetekben születtek meg. Kedvenc modelljeink és celebjeink nem hazudtolták meg magukat, elbűvölő megjelenésük magukért beszéltek!

Nyár

A melegebb időjárás beköszöntével mi is merészebben válogatunk reggelente a szekrényben megbújó textilekből. Ezzel kedvenc sztárjaink sincsenek másképpen. A napi szettek meghatározó alapdarabjai náluk is a rövidnadrág és a szoknya voltak, mint minden nyáron, ám ebben az évben is találhattunk egy kis egyedi csavart az összeállításokban. Éppen ezektől az apró érdekességektől lettek ők a kedvenceink idén!

Ősz

Szeptember beköszöntével újra megkezdődtek a divathetek, így visszatérünk New York és Párizs utcáinak meghatározó trendjeihez. Köztudott, hogy celebjeink öltözködését gyakran nem a hőmérséklet határozza meg, így az őszi divateseményeken kicsit merészebb összeállításokkal is találkozhattunk. A merészségek ellenére is minden összeállítás különleges, és ezúttal egy férfi is megemlítésre kerül. David Beckham utcai stílusa ugyanis olyan hibátlan, hogy nem lehet szó nélkül hagyni!

Tél

Ugyan még csak most csöppentünk bele a leghidegebb évszakba, kedvenceink nem lustálkodtak! Rengeteg teendő és elintéznivaló maradt a karácsony előtti hetekre, így kihagyhatatlan programmá vált a stílusos öltözékben való ügyintézés. Kylie Jenner és Christiano Ronaldo legújabb barátnője, Georgina Rodriguez pedig a szerelmükkel való randevúra csípték ki magukat. Fave!

Írjátok meg, nektek mi volt a kedvenc street style trükkötök idén!