Kim Kardashian sminktippjei

Kim Kardashian West manapság a világ talán egyik legmegosztóbb személyisége. Ezért nem is hibáztatunk senkit, ugyanis vagy megbotránkoztat minket valamivel, vagy pedig elámulunk azon, hogy mennyire hétköznapi igazából.

Egy biztos, a sminkje általában hibátlan és dicsérendő, hogy anélkül is bátran felvállalja az arcát! A kontúr-technikája világhírű, de vannak más szuper tippjei is ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki az arcodból. Néha érdemes a sztároktól eltanulni 1-2 trükköt, hiszen őket világhírű sminkesek tanítják, amikor elkészítik a sminkjüket.

 Púder a szemek alá

Azok a szemhéjpúderek, amelyek túlságosan porzanak felvitelkor, bizony sok bosszúságot tudnak okozni sminkelés során. Kim (és sok más nő) bevált tippje erre az, hogy a szemsmink elkészítése előtt vigyél fel egy vastagabb, látható púder réteget a szem alatti területre. Így a szemsmink végeztével csak söpörd le ezt a réteget a szemeid alól és máris eltűnik a lehullott szemhéjpúder is.

kk1

Tökéletes színharmónia

Kim odavan a Nars pirosító ikonikus Orgasm árnyalatáért, de úgy tanulta, a legjobb módszer arra, hogy eltaláljuk a tökéletes színt, ha finoman megcsípjük az orcákat és hasonló árnyalatot viszünk fel, mint amilyen színt ölt a bőr. Így lehet elérni a legtermészetesebb hatást. Remek tipp, érdemes alkalmazni!kk2

Rétegezz!

Mrs. West szereti, ha a szemei akkor is hangsúlyosak, amikor nem visel műszempillát. Régebben elárulta, hogy szeret különböző spirálokat egymásra rétegezni, így sokkal szebb hatást lehet elérni, ha nem csak egy termékből viszünk fel 2-3 réteget. Próbáljátok ki ti is!

kk5

Mindig mosd le

Kim szerint a problémamentes bőr titka az, ha tiszta arccal fekszünk le. Ezt mi is támogatjuk, soha ne feküdjetek le sminkben, csúnyán tönkreteheti a bőrötöket!

kk3

Nude rúzs

A nude ajkak még mindig nagyon trendinek számítanak és Kim is általában ezt választja, ám sokszor nehéz belőni azt az árnyalatot, ami jól áll, nem pedig furán. A titok abban rejlik, hogy egy leheletnyivel világosabb színt válassz, mint ajkaid természetes színe, így elkerülheted a nevetséges végeredményt. Mi látunk benne logikát!

 

Kontúrozz!

Természetesen nem maradhat ki a cikkből az ikonikussá vált Kim Kardashian kontúr sem. Rengeteget lehet vele tenni a szebbnek és optimálisabbnak tűnő arcformáért, így néha vessétek be ti is bátran. Hogy hogyan kell elkészíteni, azt maga Kim mutatja be egy sminkvideóban!

Nos, szerintünk érdemes kipróbálni a fent leírtakat, hátha valamelyik nektek is beválik majd a mindennapi sminkelésetek alkalmával.

A képek forrása: Pinterest