Kim Kardashian új stílusa

A reality sztár, Kim Kardashian öltözködése az elmúlt hónapokban teljesen megváltozott. Korábban ITT már olvashattatok Kim stílusáról, ám annak a cikknek ma már fele sem helytálló, ezért úgy döntöttünk készítünk egy új összeállítást.

A stílusváltás

A nagy stílusváltás mögött egyértelműen új párja Kanye West áll, ezt le sem tagadhatná a celebnő. A rapperből divattervezővé előlépett sztár köztudottan rajong a divatért, barátnőitől is mindig elvárja a kifogástalan megjelenést. Kezdetben Kim nagyvilági stílusa nagyon távol állt Kanye összeszedett, minimalista öltözködésétől, ezért idő kellett hogy összecsiszolódjanak. Nem mellékes az sem, hogy a rapper barátnője szinte egész ruhatárát kidobatta és csak néhány táskát, illetve cipőt engedélyezett megtartani Kim dollármilliókat érő gardróbjából.

Az új ruhatár

Kim korábban szívesen viselt csíkos vagy ocelotmintás darabokat, de ez ma már szinte szóba sem jöhet. Gyakran öltözik a csak feketét vagy fehéret viselő Kanye Westhez és ruhatárából hiányoznak a minták. Új kedvenc színei a fekete, a nude, a fehér és a szürke. Ritkán visel kék vagy esetleg zöld kreációkat, illetve ezeket csak akkor kapja elő a hatalmas gardróbjából, amikor rapper barátja nélkül lép ki az utcára.

Kim eddig is szívesen mutogatta formás alakját és ez semmit sem változott a stílusváltása óta. A mélyen dekoltált ruhák igaz kikerültek látóköréből, ma már inkább visel trükkös hátrészű vagy érdekesen kivágott, egyszerű szabású darabokat. A kevesebb néha több alapelvet szem előtt tartva öltözködik. Az idei év nagy kedvencei az ő ruhatárában is főszerepet kaptak, azaz gyakran látni peplumos felsőrészekben, bőrnadrágokban vagy ceruzaszoknyákban.

Ami a kiegészítőket illeti Kim régi csillogó fülbevalóit, hangsúlyos nyakláncait már alig viseli és gyakran olyan ruhákat választ, amelyekhez nem is szükséges ékszer. Nekünk bejön Miss Kardashian új stílusa, bár egy férfi miatt ennyit változni nem biztos, hogy egészséges önértékelésre mutat. Szerintetek?