Kochi – Designer Gyógyító Ékszerek

Az ékszerek teljes mértékben kézzel készülnek, gondosan választják ki az azonos méretű, rezgésű féldrágaköveket, ami nem minden esetben egyszerű, de ettől lesz természetes és egyedi minden darab. Az inspirációt sok helyről meríti  a tervező. Az ókori egyiptomi fáraók ékszerei, fejdíszei, a kínaiak ősi tudása, a hinduk színes öltözete, vagy éppenséggel a friss francia Vouge divatoldalai, mind hatással vannak munkájára.

KI?

Farkas Fruzsina ékszer designer, 11 éve foglalkozom a hazai illetve a nemzetközi piacokon ékszerek tervezésével és kereskedelmével. Hosszú út vezetett a féldrágakövek világához, bár már tini koromban hordtam a zsebemben egy pici türkizt, amit az egyik sivatagi túrám során egy egyiptomi beduintól kaptam ajándékba. Life és Business coach-ként is segítem az embereket az álmaik megvalósításában, innen jött a márka név: KOCHI.

MIRŐL SZÓL A KOCHI KOLLEKCIÓJA?

Energiákról! Arra tanít, hogy megtanuljunk a megérzésünkre hallgatni! Én azt javaslom mindenkinek, hogy a saját megérzésére hagyatkozzon, legyen a saját maga mestere. Élessze fel a alvó tudását, tapasztaljon, kísérletezzen-mindezt persze játékosan tegye.

lehetőségek karkötője

BEST SELL?

A KOCHI lehetőségek karkötőjét imádják az emberek, szeretné mindenki a sok lehetőség közül a számára megfelelőt meglátni. A férfiak a nyakláncokat is nagyon kedvelik, mert Magyarországon nem nagyon lehet férfias nyakláncokat kapni..

KIK VISELIK?

Férfiak és nők is viselik az ékszereimet, hagyom, hogy nézegessék, tapogassák az ékszereket, majd megkérem őket, hogy fogalmazzanak meg egy aktuális feladatot az életükben, aminek megoldásához szeretnének egy kis segítséget kérni. Mindennapos emlékeztetőd, segítőd lesz az adott ékszer.

_VAN8146

TUDTAD?

A színes köveknek már az ősember is varázserőt tulajdonított, az ókori Egyiptomban amulettekbe foglalták, a rómaiak karkötőként viselték. Ez az ősi tudás, emlékképp mindenkiben él.

SZERETETTEL:

Ezek a féldrágakövek a természet kövei, így teljes szimbiózisban van az emberekkel, mindenki aki szereti a természetet, élvezni fogja a KOCHI ékszerek viseletét.

kochi_vj17_kicsi

HOL?

Az ékszereket egyszerűen a webshopból itt tudod megvásárolni.