Köszöntsd új hajszínnel az őszt!

Az senkinek nem újdonság, hogy tavasszal mindenki szeretne megújulni és feldobni valamivel a külsejét és a környezetét, de szerintünk nincs ez másként az őszi hónapok beköszöntével sem!

Szeptember is a megújulás hónapja, akár csak a tavasz kezdete, így ilyenkor is elgondolkozik azon a legtöbb nő, hogy mivel tudna újítani egy kicsit a külsején és valljuk be, a hajunkkal a legegyszerűbb és a legfeltűnőbb a változás. Nem muszáj drasztikusan megváltoztatni, de egy új szín vagy fazon sokat dobhat rajta!

Mahagóni

Az egyik legszebb és legváltozatosabb hajszín! Zárt helyiségben sötét, mélybarnának tűnik, ám amin ény éri, belekezd a játékába és megmutatja sötétvörös, lilás beütéssel fűszerezett árnyalatait. Tökéletes választás lehet, a legszebben a hosszú hajjal mutat, ahogyan játszik rajta a fény!

maha

Rézvörös

Akinek eredetileg ilyen menő hajszíne van, sose szégyellje és akarja elfedni! Szerintünk gyönyörűen áll a világosabb bőrű lányoknak, így bátran vállaljátok be ezt  színt! Kék és zöld szemhez is remekül passzol és kiemeli azokat, ez a hajszín pedig maga az őszi csoda.

réz

Granny

A szürke/ezüst színű tincsek tavaly kerültek be a köztudatba és idén is rengetegen bevállalták. Ősszel viszont igazán trendi, remekül beleillik a szürke, nyirkos környezetbe és az egész külsődnek ad egy hangulatos, őszi, borongósabb összhangot, ami annyira jellemző az évszakra.

grann

Fekete

Bizony, nagy változásról van szó, de megéri! Ha erős, hosszú hajzuhatagod van, akkor megéri bevállalni! Ha nem szeretnéd, hogy túl unalmas legyen, keverjetek a festékbe egy leheletnyi lilát vagy kéket, így ha napfény éri a hajad, rögtön színes játékba kezd majd.

black

Ombre

Igen, ez még mindig menő! Na nem a túl feltűnő és túl nagy kontrasztban végződő. Idén ősszel minél természetesebb, annál jobb! Sőt, nem muszáj, hogy természetes barna tincseid szőkében végződjenek, sokkal szebb, ha világosabb barnára festi a fodrászod. A barna hajszínhez a szürke ombre is passzol, mert az sem túlságosan feltűnő, mégis egy cseppnyi vagányságot kölcsönöz a frizurádnak.

bo

Feltűnő színek

Ne aggódjatok, nem kell lemondanunk a színpompás tincsekről a hideg idő beköszöntével sem, csupán a színeket kell lecserélni. Míg nyáron az élénk és pasztell árnyalatok voltak a befutók, addig ősszel próbáljuk ki a sötétebb lilát, kéket és a mélypiros árnyalatot is! Így egyszerre lehetünk olyanok, akik kitűnnek a tömegből és mégis követik az aktuális trendet is.

bhai

 Na, ti melyiket fogjátok bevállalni? Aki pedig ötletet keres arra, hogyan hordja majd az új frizuráját, annak ebben a cikkben van néhány remek ötletünk a sietős reggelekre!

A képek forrása: Pinterest