Kristen Stewart & Charlize Theron – Interview Magazin

Egyszer volt hol nem volt….Gyermekként ismertünk egy Grimm mesét, egy elkergetett királylányról Hófehérkéről, na meg a hét törpéről. A filmesek most ezt a történetet vitték vászonra, de lehetséges, hogy ez mese más mint amin mi felnőttünk?!….

Már megszokhattuk, hogy ha közeledik egy premier, akkor a különböző magazinok hasábjairól a főszereplők néznek vissza ránk. Nincs ez másképp a hamarosan mozikba kerülő Snow White and the Huntsman című alkotással sem, amely magyarul szinte logikus módon a Hófehér és a vadász címet kapta.

A film két főszereplő hölgye pedig Kristen Stewart és Charlize Theron, boldogan állt az Interview magazin kamerái elé, hogy jobbnál jobb sötét hangulatú képeket készítsenek, Hófehérről és gonosz mostohájáról. Közben pedig még a szokásos interjút is megejtették velük. Most pedig ebből idéznék….

Charlize_Theron_Kristen_Stewart_Interview_July_01

Kristen Stewart a így vélekedik egy-egy forgatásról, ami számunkra egy eléggé elhatárolt, zárt közeg: “Ebben a szakmában kijjebb toljuk a határokat egy-egy ilyen munka alkalmával, hogy jobban megismerjünk egymást. S így vannak dolgok amiket a rendezők tudnak rólam, viszont a hétköznapi emberek nem.”

Charlize_Theron_Kristen_Stewart_Interview_July_02

Charlize Theron a bátorságról “Amikor egyedül vagyok, úgy érzem, hogy igen bátor vagyok. De amikor egyszerre 200 ember figyelt engem, akkor megijedtem” – nevet a gyönyörű 37 éves színésznő.

Charlize_Theron_Kristen_Stewart_Interview_July_05
Kristen Stewart, Charlize-ról így nyilatkozik: “Egészen más mint azok akikkel eddig valaha is találkoztam. Egyike azon embereknek, aki ha besétál egy szobába akkor mindenki tudja, hogy igen, Ő itt van. Egy mozisztár, ami vicces, hogy mindig azt mondja, ohh én nem vagyok előadóművész. Nem, egyáltalán nem (nevet)….Ő színész és előadóművész egyszerre.”

Charlize_Theron_Kristen_Stewart_Interview_July_010

A filmben egy gonosz mostohát alakító Ms. Theron a valóságban csodálatos anyukája, a nemrég adoptált Jackson-nak. “Nem lehet mindent előre, pontosan megtervezni az életedben. Ezért sohase voltak 5 éves terveim. Abban viszont mindig is biztos voltam, hogy szeretnék gyereket. Nem éreztem azt se, hogy ketyegne a biológiai órám, mert valahol tudtam, hogy adoptálni szeretnék. Ami nem jelenti azt, hogy sohase lesznek saját gyerekeim, mert ha adottak a megfelelő körülmények, akkor annak is eljön az ideje.” A színésznő közel 9 éves kapcsolata, 2010 januárjában ért véget a szintén színész Stuart Townsend-al. Így teljesen természetes, ha nem érzi megfelelőnek a jelenlegi körülményeket a saját csemetékre, s a sokak által népszerű adoptálás mellett döntött.

Charlize_Theron_Kristen_Stewart_Interview_July_07

Kristen végre úgy tűnik kezd megbarátkozni a hírnévvel, s egyre több hivatalos megjelenésen látjuk mosolyogni. A belevaló, harcos Hófehér karakterét pedig mintha ráöntötték volna. S ez talán segít neki végleg kilépni a vámpírfilmek sablonjai közül.
Az, hogy kinek áll jobban a rá osztott szerep azt mindenki döntse el maga. Bevallom Nektek, Charlize Theron gonosz énje mindig elbűvöl, amolyan angyal arcú ördög, s elsőre amilyen furcsának tűnt, mostanra annyira evidens, hogy neki kellett eljátszania a Mostohát.

A filmet május 31-e óta vetítik a hazai mozikban is. A kosztümöket pedig jól nézzétek meg, ugyanis a háromszoros Oscar-díjas Colleen Atwood munkája, aki korábban olyan filmek öltözékeiért felelt mint az Alice Csodaországban, Egy gésa emlékiratai vagy a Dark Shadows.

Aki pedig még nem hallott volna az alkotásról, annak pedig itt egy kis kedvcsináló…

Te láttad már? Ha igen, tetszett?