Kristina Bazan, a svájci divatikon

Mégcsak most fejezte be a középiskolai tanulmányait, lassan másfél éves blogger-múlttal rendelkezik, facebook-on, több, mint 18ezren-, lookbook-on pedig több, mint 31ezren  követik és tizenkilenc éves létére olyan kifinomult stílusérzéke van, melyet sok idősebbb kollégája is megirigyelhetne. Ő Kristina Bazan, a KAYTURE blog szerkesztője.

Egyik videójában elmondja azt is, hogyan kapta a blogja ezt a nevet: amíg Amerikában élt gyakran szólították Kay-nek, innen az alapötlet, hogy összeillesztette a “Kay” és a “couture” szavakat. Ma már Svájcban él és tevékenykedik, méghozzá Genfben. Ismerős lehet az arca, hiszen 2011-ben jelentkezett a Miss Svájc versenyre, ahol be is jutott a döntőbe!

Leggyakrabban az outfit-jeit mutatja be megszórva egy kis személyes történettel, mit-miért-hova vett fel, milyen volt a napja, mik a tervei stb., tehát egyáltalán nem mondhatjuk, hogy monoton lenne az állandó szett-nézegetés. Ezenkívül néha megosztja az olvasókkal az aktuális kedvenc termékeit “Goodies” címszó alatt vagy más személyes vonatkozású témákról is ír.

Állandó fényképésze James Vyn, aki ráadásul a barátja is, ezért is készülnek róla szinte mindig nagyon jó minőségű, szinte profi fotók. James mindig elkíséri őt a jelesebb divateseméyekre, hiszen azokon Kristina  már állandó vendégnek számít, tavaly ott volt Japánban a Vogue Fashion Night Out-ján, ahol Roberto Cavalli-val is lencsevégre kapták. Utoljára a felhők közül jelentkezett, hiszen elutazott a berlini divathétre. Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk a beszámolójára!

A Japán Vogue Fashion Night Out-ján, Cavallival:

Volt szerencséje “tesztelni” az YSL 2012-es nyári termékeit:

Hugo Boss és Diesel genfi üzletmegnyitón, Fashion tv party, Guerlain párizsi és genfi termékbemutató, Michael Kors bemutató (ahol készült közös képe is a tervezővel), YSL termékbemutató:

 

Hogy tetszik nektek Kristina stílusa? Lecsekkoljátok a blogját?