Kubai izzás Catrice termékekkel

A Catrice egy igazi kubai kollekciót dobott piacra CUCUBA néven. A limitált kiadású kollekció eláraszt minket Havanna ötvenes éveinek bódító színeivel és életérzésével. Barna, bronz, élénk sárga, ragyogó korall és mentazöld színek ragyogóvá varázsolják bőrünket, igézővé tekintetünket.

A bronzosító elengedhetetlen kelléke ennek a kollekciónak. Matt hatása csodás, napbarnított arcbőrt kölcsönöz, és lágy textúrája kiemeli az arcot. Csomagolása is igazán szemrevaló, és ha ránézünk elkap minket Kuba pergő ritmusa.
Jöjjenek az igéző szemek. Öt fajta színben pompázhatnak szemeink, intenzív hatással és fényes csillogással ötvözve. Préselt por állagának köszönhetően felvitele egyszerű és igazán kiemeli a szemeket, főleg ha egy kicsit napbarnítottak vagyunk.
Ez a folyékony szemhéjtus, amely két színben kapható (menta és sötétbarna), remek választás az esti partyra. Praktikus ecsetének köszönhetően kezelése könnyű, és pillantásunk ellenállhatatlan lesz.

 

 

 

A megfelelő ajakrúzs midenki számára. Erősen pigmentált és zselés állagának köszönhetően akár még strandoláshoz is felrakhatjuk. Két színben kapható: narancs és csokibarna változatban.

 

 

És végezetül a körömlakokk áradata. Új ecsetével akár egy húzással egész körmünkre felvihetjük a lakkot. Öt színben kaphatóak, melyek a nyár és akár az ősz hangulatához is remekül passzolnak. Bátran lehet kísérletezni!

A kollekció augusztustól egészen szeptemberig kapható a drogériákban vagy kisebb kozmetikai, smink boltokban.