Last-minute jelmezek Halloweenra

Mindjárt itt a rettegés éjszakája és egy hirtelen jött meghívás vagy elfoglalt életmódod miatt még mindig nem tudod, mit vegyél fel? Ez a cikk akkor Neked íródott.

Porcelán baba:

Legyen szó szexis jelmezről vagy ijesztő kinézetről a porcelán baba külső mindkét esetben ideális lehet. Az alapja egy egységes, világos alapozás élénk pirosítással és hatalmas, fekete műszempillákkal. A játékbabáknak jellemzően apró, élénk ajkai vannak, így érdemes a rúzsozásnál ezt is figyelembe venni. Ha eddig eljutunk, el kell döntenünk, hogy ép vagy törött játékokként kívánjuk az estét tölteni. Előbbi esetben már csak némi hajtupír és mehetünk is. Utóbbinál azonban hátra van még, hogy repedéseket fessünk az arcunkra egy fekete tus segítségével.

Pin-up girl:

Szintén nincs sok mindenre szükség ehhez a jelmezhez sem: valami pöttyös, egy kendő és némi kézügyesség. Élénk rúzs és fekete szemfesték jellemzi a pin-up girlöket. Ha hosszú a hajad, a tökéletes frizura elkészítéséhez láthatsz egy rövid útmutatót, rövid hajúként pedig egyszerűen köss egy szép kendőt a fejed tetejére és már kész is vagy!

fe1ff9f7f17b24220067a6d76ccf0e3f

Képregényhős:

Az előzőekhez képest ez már több időt igényel, de annál látványosabb. A gondos alapozást követően fesd ki a szemeidet, rúzsozd ki a szádat és fesd át a szemöldöködet! Egy fekete szemceruza vagy tus segítségével rajzold meg a hajvonalad, keretezd a szádat, továbbá emeld ki az orrod és az állad vonalát! Ha nagyon sietsz, akár késznek is tekintheted a műved. Ellenkező esetben azonban fehér vagy piros pöttyökkel még inkább képregényesítheted a külsődet, sőt akár még szövegbuborékot is készíthetsz némi papír és hurkapálcika segítségével.

+1 Macska:

Ha nagyon sietsz, végképp nincs otthon semmi jelmeznek való vagy csak egyszerűen nem szeretnéd a várost elmaszkírozva átszelni, akkor ez az ötlet tökéletes a számodra. Az alapsminket – alapozás, fekete szemfestés, élénk vagy natúr száj – még otthon elkészítheted, aztán a buli helyszínén elég a szemöldöködet kiemelni, néhány bajszot és orrocskát, esetleg még fekete ajkakat rajzolnod. A tupírozott frizura és a lesimított haj éppúgy tökéletes ehhez a kinézethez, a fülek nem is szükségszerűek, de akár hajpánt segítségével készíthetsz is egyet.