Last-minute karácsonyi ajándékötletek hazai tervezőktől

Már csak napok választanak el az év egyik legszebb ünnepétől, ahol a szeretet az igazi ajándék, azonban szeretünk örömet okozni szeretteinknek apróbb vagy nagyobb meglepetésekkel. A karácsonyi ajándékok beszerzése gyakran okozhatnak fejfájást, de a hazai tervezőktől vásárolt ajándékokkal mindez könnyedén orvosolható.

Mindamellett, hogy az egyedi ajándékokkal nagy örömet szerezhetünk szeretteinknek, ez egy remek módja annak is, hogy támogassuk a hazai tervezők munkásságát. Színvonalas képzés után, a hazai tervezők olyan minőséget képviselnek a divatszakmában, ami mellett nehéz elmenni szó nélkül. Gondoljunk csak vissza, hogy ebben az évben minden korábbinál többször viselte nemzetközileg is ismert személy magyar tervezők designer darabjait. Mondanunk sem kell, hogy ez remek motiváció az újabb tervezői generáció számára.

Összeállítottunk egy rövid válogatást, hogy kik azok a hazai tervezők, akiktől mi mindenképpen vásárolni fogunk ajándékokat!

Monikfashiondesign

Szezonális termékekre vágytok, ugyanakkor szeretnétek alapdarabokból válogatni, amik minőségi anyagokból készültek? A kollekcióban találtok gyapjú kabátokat és szoknyákat is, így a hideg időben is csinosan készülhettek az ünnepekre, vagy akár szeretteiteket is meglephetitek ezekkel a csodákkal. A Monikfashiondesign legújabb kollekcióját az Open Showroomban tekinthetitek meg, ahol karácsonyi kedvezményekkel is várnak titeket.

Monikfashiondesign

Facebook/Monikfashiondesign

Anaptár

Az Anaptár alkotásában eggyé válnak a természettudomány és a grafikai elemek, mint művészeti alkotás. Nemcsak hasznos információkhoz juthatunk általa, de csodás kiegészítője lehet otthonunknak is. A többi naptárhoz hasonlóan tartalmazza a szükséges elemeket, mint például a napok, hetek, hónapok váltakozását, ugyanakkor megtaláljuk benne a téli és nyári időszámításra vonatkozó információkat, de a hold mozgásáról is képet kaphatunk, mindezt grafikai elemekkel ábrázolva.

anaptar2019_bp

Anaptar.com

The Naan Design

A márkát 2015-ben alapították, hogy magasabb színvonalú termékekkel is ki tudják szolgálni a fogyasztók igényeit. Férfi és női termékeket is megtalálhatóak a termékpalettán, amiket organikus anyagokból készítenek. A táskák, ékszerek és kiegészítők széles választéka tárul a vásárlók elé egy-egy vásár alkalmával, amiket minden esetben kézzel készítenek el.

naan

Facebook/ The Naan Design

Jewellery by Krisztina Lango

Édesanyáknak, lánytestvéreknek remek választás egy ízléses ékszer, ami leginkább illeszkedik a stílusukhoz. Langó Krisztina kézzel készített, egyedi bizsu kiegészítőket kínál a vásárlóknak. Kollekcióját látva valóban azt érezzük, hogy ékszereit nem fogjuk viszont látni az utcán, amire minden nő vágyik, hiszen a különleges megjelenés egyik alappillére, hogy a kiegészítők, amiket viselük, éppen annyira legyenek különlegesek, hogy kellő benyomást tegyenek a környezetünkre és ne essenek a “tucat” kategóriába.

lango

Facebook/ Jewellery by Krisztina Lango

AB Concrete Design and Gifts

Ha nincsen specifikus karácsonyi ajándék listád, de mégis különleges ajándékot szeretnél adni szeretteidnek, akkor az AB Concrete Design and Gifts a tökéletes választás. A design termékeket egy igen speciális anyagból, betonból állítják elő, ami a műanyag termékek évtizedes sikerét törheti meg, hátrahagyva ezzel a környezetszennyező és kicsit sem igényes megjelenésű tárgyak felhalmozását. Az alapító, Boldog Anita, úgy érzi, a betonból magas minőségű terméket lehet előállítani, ami design értékkel is rendelkezik. Éppen ettől hiteles és megkérdőjelezhetetlen a sikere.

ab

Facebook/ AB Concrete Design & Gifts

A különleges és meglepetésszerű ajándékok kimeríthetetlen tárháza a magyar design terület. Legyen szó divatról, lakberendezésről vagy akár csak az egyszerű hétköznap is használatos tárgyainkról, a hazai designerek sosem engedik, hogy a fogyasztók csalódjanak termékeikben. Ne feledd, tervezőinknek és designereinknek szükségünk van a támogatásra, ami bármilyen formában érkezhet. Válassz magyar terméket és csalj mosolyt szeretteid arcára idén is!