Lazaro Fall Bridal Collection

Ki ne emlékezne arra a Szex és New York részre, amikor Carrie és Miranda elmennek egy esküvői szalonba poénból menyasszonyi ruhákat próbálgatni?! Azóta szerintem nagyon sokunk fejében megfordult ez az ötlet, viszont a megvalósításig nem hiszem, hogy sokan eljutottunk. A nőknél már mondhatni szokás álmodozni a tökéletes ruháról, a Lazaro őszi kollekciójából meríthetünk ötleteket, hiszen gyönyörűbbnél-gyönyörűbb darabokat álmodtak meg a tervezők!

A hagyományos szín eme jeles alkalomkor még mindig a fehér, viszont kezdenek egyre inkább közkedveltté válni a bézs és a babarózsaszín árnyalatok is; a kollekcióban megtaláljuk mindhárom színt. Igazán romantikusra sikeredtek a darabok és lehet érezni bennük egy minimális sikket. Kivétel nélkül két közös jellemzője van az összes ruhának: a korzetos forma és a virág motívum, amely néhol nagyméretű fodorként, néhol pedig szolid mintaként jelenik meg a csipkebetéten. A kiegészítők használata igen minimális, csak egy-két helyen kapnak hangsúlyt, viszont akkor mutatós darabokról beszélhetünk! A modell haja mindegyik képen valamilyen módon fel van tűzve, s előszeretettel használtak ezüstszínű hajdíszeket is.

A kampányfotók filmes hatást keltenek, igaz, hogy a háttérből csak egy-egy korlát, tükör, ajtó vagy ablak látszik, viszont ezekből az apró részletekből egy szép, tágas kastélyra vagy kastélyszerű villára asszociálunk.

A mi kedvenceink ebből a kollekcióból egy rózsaszínes és egy bézs darabok lettek, viszont azt kétszer meggondolnánk, hogy nyaklánccal viselnénk-e őket!

http://www.fashion-style.becomegorgeous.com http://www.fashion-style.becomegorgeous.com