Legstílusosabb Instagram profilok

Mára az Instagram olyannyira hozzánk nőtt, mint a Facebook, így inspirációért már nem kell tucatnyi street style blogot követni, hanem elég csak átfutni Insta’ falunkat!

Persze, ehhez elengedhetetlen, hogy kövessük a legstílusosabb férfiakat is legjobb barátaink mellett. Egyes adatok szerint 2014. májusában 200 millió aktív felhasználója volt az applikációnak, így már nem is olyan nehéz elhinni, hogy az Instagram lett a divatőrültek legújabb kedvence, köztök az enyém is. Természetesen az applikáció segítségével beleshetünk rengeteg híresség, dizájner és ismert blogger ‘hétköznapi’ életébe, így elsőkként láthatjuk, hogyan viselik a legnagyobb nevek a legújabb trendeket. Mára olyan öt férfit hoztam el nektek, akiket minden fashionista pasinak muszáj követnie. Persze az ismert bloggerek mellett az applikáción hazánk stílusos férfijai is feltűnnek (itt), nem mellesleg, engem is megtaláltok @kaszattila név alatt, ahol próbálok minél több outfit képet posztolni, s ezentúl a Fashionfave háttérmunkájába is bepillantást engedni.

 

00

 

Johannes Huebl

 

 

A német modellnek az áttörést Olivia Palermo hozta meg – akit azóta már feleségül is vett – bár számunkra nem ezért olyan fontos Mr. Huebl. Többször is hangoztatta az egykori modell, hogy szereti saját magának összeállítani a kombinációit, ennek ellenére egyre gyakrabban tűnnek fel a profilján magazinos fotók is, melyeken többnyire egy-egy márkát népszerűsít. Mind a 450 ezer követő meg lehet elégedve Johannes Huebl fiókjával, hiszen napi szinten frissíti azt, és remek inspirációs szettekre bukkanhatunk a meghitt családi képek közt.

 

 01

Matthew Zorpas

A  londoni székhelyű kreatív tanácsadó pár éve az Esquire szerint a második legstílusosabb brit volt, így mindenképp érdemes legalább egy pillantást vetni Mr. Zorpas fiókjára, hiszen számtalan ötletet ültethetnek át az elegánsabb stílus kedvelői saját öltözködési szokásukba. Amiért megszerettem Matthew fiókját az az, hogy legtöbbször alapdarabokat kombinál egy-egy feltűnőbb kiegészítővel vagy épp egy impozáns cipővel, és máris kész a tökéletes sallangmentes look.
 02

Chad Molique

 

 

Mr. Molique stylistként és bloggerként dolgozik, aki saját elmondása szerint nagyon szerencsés, hiszen a munkája egyben a hobbija is – ezért kissé irigylem is őt, de ki nem?! Egy interjúban ‘Modern Casual’ jelzővel illette saját stílusát, hiszen szereti variálni a klasszikus szabásokat a mai kortárs vonalakkal. Talán a mai ötös fogat közül Chad Molique lehet itthon a legnépszerűbb, hiszen egy kis fantáziával minden stílusos magyar tanulhat tőle egy-egy trükköt, amit másnap már saját összeállításában mutathat meg saját Insta oldalán.

03

Konrad D

Őszintén szóvla csak pár napja találtam á a lengyel bogger Instagarm fiókjára, de azonnal megtetszettek szettjei – talán épp azért, mert Konrad is a közép-európai kultúrából építkezik, mint ahogy mi is. Tetszik, hogy a lengyel divatblogger nem variálja túl a szettjeit, mégis mindegyikben van valami megmagyarázhatatlan plusz, ami miatt felfigyelt rá az a csaknem 4 500 követő.
04

Aaron Wester

Szinte alig tudok valamit Mr. Westerről, nem hiába, hiszen Ő rendelkezik a legkevesebb követővel is a mai ötösből, ellenben a stílus és a jól öltözöttség kérdése nem a követők számával arányos, szerencsére. Aaron azok a férfiak közé tartozik, aki szintén nem bonyolítja túl szettjeit, szerintem csak az ösztöneire hallgat, mégis ott van az a bizonyos plusz benne, ami miatt több, mint egy átlagos jól öltözött pasi – nem mellesleg a hazai utcákon is felfigyelnénk a bloggerre, erős stílusérzéke és kisugárzása miatt.
 05

(kép forrása: www.gopixpic.com)