Lilla: Küzdősport vagy modellkedés?

A válasz: mindkettő. Sokan összeegyeztethetetlennek tartják, hogy valaki a modellkedés mellett sokmindennel foglalkozzon. Nos, Lilla egyszerre tanul, modellkedik és Jiu-jitsu edzéseket tart. Az biztos, hogy egy perc szabadideje sincs, mivel reggel órákra megy és alkalmazott közgazdaságtant magol, majd castingokra és fotózásokra jár, aztán edzéseket tart.

Hét évvel ezelőtt próbálta ki a Jiu-jitsu harcművészetet, és olyannyira megtetszett neki, hogy a mai napig űzi, valamint 2011 januárjától már oktatja is kis gyermekeknek. Néhány hete Lilla lett az országos Jiu-jitsu országos bajnoka.

Lilla álmai közé sosem a modellkedés tartozott, hanem inkább az autószerelés vagy egy saját edzőterem megnyitása. A mai napig nem tett le ezekről a vágyakról. Mindennél jobban szeretne majd nyitni egy saját autószerelő műhelyt.
Mivel minden adottsága megvan a modellkedéshez (nagyon magas,vékony testalkat, gyönyörű kék szemek, hosszú barna haj) ezért úgy gondolta kipróbálja magát ebben a szakmában is. Szuper dolog az, ha valaki sokoldalú és tehetségét több téren kibontakoztathatja. 2008-ban keltette fel érdeklődését a kifutók és a magazinok világa. Több hónapig dolgozott külföldön, így eljutott többek között Barcelónába, Milánóba és Athénba. Mindegyik helyen 2-3 hónapot töltött. Ezáltal volt ideje nyelvet tanulni is, és megismerni más kultúrákat , országokat.  Nagyon nagy örömet okozott Lillának , mikor szerepelhetett a római Fashion Week-en.

” A legnehezebb talán a súlyom összeegyeztetése a modellkedéssel és a sporttal. Mivel a Jiu-jitsuhoz a legjobb az ,ha minnél nehezebb vagyok, a modellkedésnél pedig fordítva.” – árulta el Lilla, mikor arról kérdeztem, hogy mennyire nehéz odafigyelni a testalkatára.

Lilla a napokban jelent meg a magyar Esküvői magazin címlapján, valamint a világ egyik legnagyobb ügynöksége az IMG is érdeklődik felőle.
A magyarországi modellügynöksége úgy szervezi Lillának folyamatosan a pár napos divat munkákat, hogy teljes mértékben figyelembe tartja Lilla mindennapi elfoglaltságait, hogy mindenkinek a legmegfelelőbb legyen.

zoommodelsLs.Lilla180cmBook138 zoommodelsLs.Lilla180cmBook107