MAC Trends SS 2012 Bemutató Est

Március 22-én, csütörtökön este a Westend Mac üzletében került sor az idei tavasz-nyári sminktrendek bemutatójára. Mint már korábban beszámoltunk nektek, idén a nőiesebb, lágyabb vonalak kerülnek előtérbe, a korábban megszokott határozott, sötét színekhez képest.

Az est folyamán egy pohárka pezsgő mellett egy interaktív bemutatón keresztül mutatták meg nekünk, hogy milyen termékek alkalmazásával és hogyan is tudjuk elkészíteni mi magunk az úgy nevezett Spa-hatást. Azaz a bőrünk egy olyas fajta ragyogását, amely szaunázás, gőzfürdőzés után jellemző.

Emellett idén a bronzos árnyalatok kerülnek előtérbe, lágy nőies szemöldökkel. Illetve szemhéjpúder terén egy árnyalat elsatírozása lesz idén a trend, nem pedig a különböző, hasonló árnyalatok keverése. A legérdekesebb, hogy idén a fekete szempillaspirál háttérbe kerül, helyette a barna társa kerül az előtérbe, ezzel is lágyabb hatást keltve.

Az est folyamán két modellt sminkeltek ki. Ez  fél óráig tartott, és több tucat termékbe került. Ilyenkor merül fel az ember lányában a kérdés, hogy vajon, hogy lehet öt perc alatt csak pár termék használatával elintézni a reggeli sminkelést, hogy trendre készek legyünk?! A lényeg a hidratáláson van. Olyan hidtóratálót használjunk, amely kicsit nehezen szívódik fel, de mégsem zsíros, hanem vizes hatást kelt. Itt persze az olajosabb bőrüeknek vigyázniuk kell. Nekik előtte egy mattítás ajánlott. Emellett igyekezzünk kevés alapozót használni, törekedjünk a korrektor helyes használatára, azt is csak a problémás területeken.

Pár képpel prezentálva az est: