MAC x Caitlyn Jenner

A MAC Cosmetics hivatalosan is egy bámulatos kollaborációval indította az évet, partnere ebben pedig nem más, mint Caitlyn Jenner. A duó már másodszorra dolgozik együtt: Caitlyn első MAC ajakrúzsa Finally Free néven robbant be egy évvel ezelőtt.

Idén a frissen divatikonná vált Jenner egy teljeskörű, 15 darabos kollekcióval egészítette ki a sminkipart; készletét január 5-től lehet megvásárolni a MAC üzleteiben.

A kollekció, és ami mögötte van

A sminkösszeállításba minden termék bekerült, ami számít: púderek, ajakrúzsok, szemceruzák és szemhéjpúderek, sőt: még műszempilla is! A cél egy elegáns, klasszikus vonal megalkotása volt, ami kortól és nemtől függetlenül bárki számára elérhető lehet. Caitlyn bátran felvállalt nemváltása szorosan fűződik a projekt mondanivalójához: ezek a finom árnyalatok azoknak készültek, akik szeretik élni az életet és elfogadják a változást, legyen az bármilyen formában. A kiválasztott színek tökéletesen tükrözik a nőiességet és az abban rejlő önbizalmat; az üzenet maga az, hogy merjük felvállalni magunkat és éljünk meg minden pillanatot. Lássuk hát, mit találhatunk a gondosan összeállított készletben!

https://hips.hearstapps.com/hmg-prod.s3.amazonaws.com/images/mac-caitlyn-jenner-lineup-72-1483466236.jpg?crop=1xw:1xh;center,top&resize=768:*

1. Cremesheen ajakrúzsok

Az ajakrúzs kollekciónak három darabja van: Authenic Red, ami leginkább egy finom, berry piros színhatással bír; Rockit!, a csajos nude rózsaszín és az Understanding, az elmaradhatatlan, vibráló piros.

http://www.filedropper.com/maccaitlynjennerspring2017makeupcollection4

2. Ajakceruzák

A sort a Soar nyitja meg, a szinte már örök kedvenc rózsaszínes-barnás színnel; szorosan követi vonalát a Whirl, a sajátos halványrózsaszín, szinte pasztell árnyalattal. Mindkét termék különleges csomagolásban is elérhető.

http://www.musingsofamuse.com/wp-content/uploads/2017/01/MAC-x-Caitlyn-Jenner-lip-liner.jpg

3. Cremesheen szájfények

Három féle szájfényt találhatunk a gyűjteményben: a halványrózsaszín Beautifully Bare-t, amit a krémhatású arany Kindness és a lilás-rózsaszín középárnyalatot viselő Tolerance követ.

http://www.musingsofamuse.com/wp-content/uploads/2017/01/MAC-x-Caitlyn-Jenner-Cremesheen-Glass.jpg

4. Szemhéjpúderek

Szintén három szemhéjpúder mutatkozik be, Worthy, Malibu Bronze és Glowing Gold néven. Az első egy bársonyos szilvaszín; a második egy hamut idéző bronz, a harmadik pedig egy klasszikus metallic arany színét viseli.

http://ba.fimgs.net/system/pics/17015/original/MAC-Caitlyn-Jenner-Eyeshadows.jpg

5. Szemceruza

A kollekciónak egy darab szemceruzája van, sötét árnyalatú bronz, ami a Teddy névre hallgat, és a letisztult vonalat képviseli. Tökéletes kiegészítés a kollekció többi darabjához.

http://www.musingsofamuse.com/wp-content/uploads/2017/01/MAC-x-Caitlyn-Jenner-kohl.jpg

6. Műszempilla

A 30 Lash néven futó műszempilla 30 darabos kiszerelésben kapható, egyszerű a felhelyezése és az igéző pillantás hatásának keltése pedig garantált!

http://www.musingsofamuse.com/wp-content/uploads/2017/01/MAC-x-Caitlyn-Jenner-lashes.jpg

7. Mineralize skinfinish fixálók

A tökéletes befejezésért két fixáló a felelős: a Compassion, ami a barna bronzhatást kelti és a Buddy, amely egy üde, friss, de mégis bronzos rózsaszín színárnyalattal teszi teljessé a sminket.

http://cdn.fashionisers.com/wp-content/uploads/2016/12/MAC_Caitlyn_Jenner_spring_2017_makeup_collection2.jpg

Te melyik terméket próbálnád ki legszívesebben?