Madonna “hajevolúciója

Madonna jó énekesnő, még jobb anyuka és nagyszerű átváltozóművész.  Pályafutása során számtalan frizurával jelent meg, amelyek mind-mind az akkori életszakaszára és persze a divatra voltak jellemzőek. Kipróbált különböző hajszíneket, volt már haja: egyenes, göndör, rövid és hosszú is. Azok közé az emberek közé tartozik, akiknek szinte minden jól áll. Nézzük meg Madonna „hajevolúcióját”1983-tól napjainkig!


Madonnas-hairstyle-evolution-2007

Az 1982-83 az az időszak volt, amikor Madonna a vad sminket és a borzos, oldalra fésült hajat kedvelte. Gyakran hordott fejpántot és nagy, lógós fülbevalókat.Madonnas-hairstyle-evolution-1983

 

1984-ben ugyanaz a stílus jellemezte, de itt már gyakrabban láthatta a közönség nagyérdemű fonott hajjal is. Az 1985-ös  amerikai Music Awardson hatalmas lófarokkal jelent meg, valamint kipróbálta a hullámos frizurát.

Madonnas-hairstyle-evolution-1984

’86-ban rövidre vágatta haját és átment kicsit fiúsba.

Madonnas-hairstyle-evolution-1986-pixie-cut

’87-ben még mindig rövid volt a haja, de ekkor kicsit szőkített rajta. 1988-89 az az időszak volt, amikor szőke fürtjeit feketére cserélte és öltözködésében is gyakran jelent meg ez a szín.

Madonnas-hairstyle-evolution-1989

Aztán 1989 végén egészen 1993-ig ismét szőkére festette haját. Ezalatt kicsit Marilyn Monroe bőrébe bújt, kicsit “hippiskedett”, végül újra levágatta haját.

Nem tartott sokáig ez sem, hiszen 1994-től újra kiszőkült és újra növeszteni kezdte tincseit. Kipróbálta, hogy nézne ki göndör fürtökkel, félhosszú egyenes frizurával végül egészen hosszúval.

Madonnas-hairstyle-evolution-1994

1997-től a a hosszabb fazont favorizálta, de szőke csak ’98-ig volt.

Madonnas-hairstyle-evolution-1997

2000-től napjainkig visszatért a világoshoz és a feketét ismét szőkére cserélte. Haját végig növesztette, csak egyszer vágatott többet belőle, 2006-ban.

Madonnas-hairstyle-evolution-2009-1

El lehet mondani, hogy Madonna „hajevolúciója” lenyűgöző.  Érdekes, hogy karrierje folyamán legtöbbször szőke vagy fekete volt, öltözködésére is a nagyon sötét, illetve a visszafogottabb(elegánsabb) volt a jellemző. Amióta anyuka, finomított stílusán és lányát próbálja vezetgetni.  Ki tudja, lehet ő is anyja nyomdokaiba lép és egyszer majd az ő „evolúciójáról” fognak írni?!